Несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков – Митьо Очите, е зарадвал

...
Несебърският ъндърграунд бос Димитър Желязков – Митьо Очите, е зарадвал
Коментари Харесай

Митьо Очите зарадва зет си със звяр за половин милион! Майката на момчето трепери да не го въвлекат в неприятности

Несебърският ъндърграунд необут Димитър Желязков – Митьо Очите, е зарадвал гаджето на по-малката си щерка Ивелина с чисто нов „ Мерцедес “ за 500 000 лв., разбра HotArena.

19-годишният Никола Мечков се изфука на бала си с финален модел S- класа , великодушен подарък от бащата на приятелката си Ива Желязкова .

Никола се похвалил първо пред приятелите си с първокласното возило и въпреки да не е споделил чия е заслугата, за всички е ясно кой се е бръкнал в джоба. Семейството му няма такива благоприятни условия, писа „ Галерия “.

Баща му е общински консултант в Бургас и макар че имат и личен ресторант, за сходен клас „ Мерцедес “ може единствено да сънува. За Митьо Очите обаче сходна сума е като щипане от бълха, когато става въпрос за някоя от щерките му. Малката Ивелина му е уязвимост и защото гаджето й е джентълмен на бала, нямало късмет двамата да се появят с „ несъвършен “ автомобил за 100 бона, разправят техни близки.

Други  са на мнение, че Митьо е дал една от колите си на младежа единствено за вечерта. Това бил неговият метод да покаже, че утвърждава избора на щерка си. Майката на момчето – Дина Мечкова, била извънредно обезпокоена за връзката на сина си с щерката на скандалния Желязков . Според нея Ивелина не влияела по никакъв начин добре на момчето и щяла да го забърка единствено в проблеми. Вече всички приказват за това по какъв начин Никола като се ошлайфа, Очите щял да вкара и него в бизнеса си.

Съучениците й от СУ „ Любен Каравелов “ в Несебър я дефинират като злобна надувка . Въпреки неприятната си популярност, Ива е цвете пред сестра си Станислава, която е страшилището на Несебър . Хора от обкръжението на Митьо се майтапят, че огромната му дъщеря даже е по-опасна от него самия.

Докато била ученичка орязала косите на две девойки, а трето посипала с нечистотии. Преди 2 години Станислава бе задържана поради бизнеса си с таксита.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР