Несъмнено телевизорът е едно от основните устройства в дома ни.

...
Несъмнено телевизорът е едно от основните устройства в дома ни.
Коментари Харесай

Телевизор и творба на изкуството - Samsung The Frame 2021 |

Несъмнено тв приемникът е едно от главните устройства в дома ни. Този безспорен факт води след себе си и редица нововъведения и усъвършенствания поради големия потребителски интерес. Едно от направленията, които се развива с бързи темпове през последните години, е дизайнът. Това си проличава от все по-голямата известност на начин на живот тв приемниците. Този вид устройства разчупват стандарта за „ огромната черна кутия “.

Значителна роля за тази смяна има Samsung, които оферират богато портфолио от начин на живот тв приемници на пазара. Те са съвършената композиция от естетически и съвременен дизайн с новаторска QLED технология за съвършена картина и система от представители за вълнуващ тон. В тази гама са софтуерните шедьоври The Frame, The Serif, The Sero, The Terrace и The Premiere.



Тези тв приемници напълно умерено могат да бъдат избрани като функционални творби на изкуството. Те се вписват идеално в доста и разнообразни интериори, освен в дома, само че и в офиса, а и даже в ателие, в което създателите развиват концепциите си.

Чрез тях добавяте цвят и жанр към помещението, а това е от голяма важност за основаване на по-приятна конюнктура. Всичко това важи с огромна мощ за 4K QLED тв приемника The Frame в последната му версия за 2021 г – тв приемник, когато е включен и картина, когато е изключен. С него можете да се наслаждавате на обичаните си творби на изкуството, когато не гледате телевизия или филми.



Изисканият му дизайн като картина предстои на персонализиране, защото рамките на тв приемника са направени от разнообразни материали и се оферират във разновидност от цветове. Сменят се елементарно и по този начин може да променяте образа на своя The Frame 2021 безусловно всеки ден.

Телевизорът е планиран да наподобява като картина по сходство на окачените в художествените галерии творби. А най-хубавото е приложението Art Store, в което в действителност може да откриеш над 1400 шедьовъра от разнообразни галерии и музеи от всички точки по света. С абонамент към платформата може да имаш, което пожелаеш произведение на стената си.



може да бъде инсталиран компактно до стената, още веднъж по сходство на картина. По този метод той пасва идеално на стената и се слива с декора. Има и избор за монтаж със стойка на две крачета или триножник. Моделът е с дебелина от едвам 24,9 мм и се приближава оптимално до дълбочината на рамката на действителна картина.

На фона на красивия си дизайн, тв приемникът има и доста положителни свойства. Това включва реализиране на 100% размер на цветовете посредством технологията Quantum Dot. The Frame автоматизирано усеща и контролира осветлението и контраста на екрана въз основа на заобикалящата светлина. Той също по този начин засича в действително време и фоновия тон, като в сходство контролира силата и яснотата на разговора.



Опцията Multi View разрешава едновременното гледане на два потока от наличие, с цел да не изпуснете нищо значимо. Има и функционалност Mobile Mirroring посредством приложението SmartThings за елементарно възпроизвеждане на клипове, музика и фотоси от екрана на смарт телефона към този на тв приемника. The Frame 2021 разполага и с по-голямо пространство за предпазване на изображения – 6GB, в които можете да съхраните до 1200 фотоси в UHD резолюция. Телевизорът се предлага с диагонали 50-, 55-, 65-, и 75 инча.

Екран за огромното изкуство

Освен че има впечатляващ дизайн и е гарантиран с най-новите технологии, включва и Art Mode. С този режим той се трансформира в същинска картина. Когато е изключен, тв приемникът демонстрира персоналната ви сбирка от произведения на изкуството. Подбрани произведения ще красят помещението ви, показвайки обичаните ви стилове в изобразителното изкуство.

С Art Store имате безграничен достъп до изложба с избор от над 1400 разнообразни произведения по отношение на желанията си и интериора на помещението. Към творбите има и къса информация, включваща името на създателя и заглавието. Изкуственият разсъдък на платформата може сама да предлага наличието, което да се пресъздава по отношение на проявените от вас досега ползи.



Ако желаете да показвате персоналните си фотоси в по-добра светлина, то можете да ги качите на The Frame 2021 и да имате на стената си своя персонална сбирка от изображения. В сходство на политиката на Samsung за зелени технологии, които да лимитират потреблението от ресурсите на планетата, The Frame 2021 разпознава околната светлина и автоматизирано балансира яркостта и цветовия звук на екрана за оптимално качество. Има и датчик за придвижване, който разпознава по кое време излизате от стаята и изключва Art Mode. Всичко това е направено за икономисване на сила. Когато още веднъж влезете в стаята, той задейства още веднъж Art Mode.

Последната функционалност също е част и от мотото на компанията „ Going Green “. Като част от тази „ зелена “ политика опаковките на тв приемници се трансформират в практични детайли от интериора. Новият The Frame 2021 се предлага и с дистанционно управление, което се зарежда със слънчева светлина. Разбира се, при положение на нужда зареждането става и през USB.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР