Несъмнено Димитър Рачков се е превърнал в безспорен шоумен №1

...
Несъмнено Димитър Рачков се е превърнал в безспорен шоумен №1
Коментари Харесай

Тв звезда №1 на България Димитър Рачков: Мина ми времето да работя много и навсякъде

Несъмнено Димитър Рачков се е трансформирал в неоспорим шоумен №1 в родния ефир – купа, която в миналото принадлежеше на Слави Трифонов. В началото на новия тв сезон графикът му е напълнен до последната минута.

 

Рачков споделя, че и през този сезон на „ Като две капки вода “ ще има огромни изненади за феновете. Той обаче спря с разкритията дотук с оправданието, че не може да издаде повече.

Този сезон водят за трети път с Герасим Георгиев – Геро. Рачков споделя, че с него са идентични и в случай че стартират да водят, както им идва от вътрешната страна и на двамата, няма кой да ги връща, а на сцената ще стане една… Въпреки всичко съумели да се напаснат и в този момент работят прелестно.

 

Признава обаче, че Зуека и общуването с него му липсват, защото двамата са минали през какво ли не, а и са имали доста смешни моменти. Често се чуват по телефона с мотив или без, а и в редките случаи, в които Зуека се прибира в България, се виждат, само че Рачков към момента не им е ходил на посетители в Испания.

 

Твърди, че е допустимо в предишния сезон да е прекалявал със закачките по адрес на Веселин Маринов, само че бърза да посочи, че не е било целеустремено – по този начин го усеща, по този начин го прави. А и всеки е наясно, че всичко това е в името на фена. От думите му излиза наяве, че досега не е имало афектирани нито измежду участниците, нито пък измежду членовете на журито. Всеки е наясно, че работата му като водещ е по някакъв метод да предизвика жури и участници, а и в международната драматургия всичко е учредено на спора – в случай че го няма, нещата вървят безпрепятствено и не е забавно. Бърза да посочи, че когато се майтапи с Маринов, е подготвен той да му отвърне по същия метод. Убеден е, че всички тези, които схващат закачките им като скандал посред им, са без грам възприятие за комизъм.

 

Извън „ Капките “, двамата с Веселин Маринов са другари. Миналата година Рачков бил на един от трите следващи концерта на артиста в зала 1 на НДК.

Признава, че в случай че е участник в „ Капките “, няма да се оправи и добавя, че не е подобаващ за това, защото с изключение на реплика се изисква и пеене, а на него това му е доста далечно.

Вече 20 години работи с братята Халваджиян и въпреки неведнъж да е получавал изкусителни предложения да работи на други места, в никакъв случай не ги е предавал, нито пък те него.

 

Освен, че работят дружно, са и другари. За тези години, са съумели да изградят прелестни връзки и никой не е предавал другия. Не изключва обаче опцията след време да се разделят и всеки от тях да тръгне в друга посока, само че това няма да е поради изменничество от негова страна или пък противоположното, нито пък поради пари.

 

Тази година Димитър Рачков ще изпрати зрелостник – синът му Димитър приключва Френския колеж. Младежът към този момент има хрумвания с какво ще продължи и получава цялата поддръжка на родителите си.

 

След множеството натоварени моменти, преди година и половина Рачков взел решение, че ще дръпне крачка обратно и ще приема толкова задължения, колкото му е прелестно. Твърди, че първо не е хигиенично да приемаш всяко предложение и второ – към този момент е на 51, а не на 30 и в този ред на мисли се нуждае от отмора. Най-добре релаксира, когато е с другари на планина или на море в чужбина.

 

Често посещава родителите си, които към този момент са над 70-годишни. Те си живеят в Бургас или пък на вилата им в Твърдица. По отношение на брат му, е безапелационен, че не може да разяснява дейностите му, тъй като той е задоволително огромен, че да носи отговорност за тях. Направи неточност и си изтърпя наказването, по тази причина Рачков се надява, че към този момент си е взел поука. Иначе двамата братя са в положителни връзки, Рачков е безапелационен, че го обича и постоянно ще го обича.

 

Не спортува и не съблюдава диети, по тази причина признава, че е леко понапълнял. По време на последната си отпуска поставил 3-4 кг. върху тежестта си, само че това не го тормози, тъй като както качва бързо, по този начин ги и смъква бързо като влезе в работен темп. Ниският му растеж (172-173 см.) в никакъв случай не му е бил комплекс и въпреки и нескромно добавя, че има други качества, които останалите не имат.

 

И той като мнозина е патил от добрината си – излъчен е от хора, само че не си е взимал поука. Това, че някой го е предал, не го стопира да оказва помощ с вярата, че идващият човек който има потребност от помощта му ще е друг. Категоричен е, че не е редно хората да се поставят под общ знаменател.

Прощава единствено, в случай че индивидът насреща е същински и е осъзнал грешката си. Той самият постоянно се извинява, щом сгреши.

 

През септември ще навърши 52 години и си дава сметка, че половината му живот към този момент е минал. Като млад артист е взимал заеми от Албена Колева, само че постоянно е прибирал всичко в уречения ден и час, защото е извънредно претенциозен в това отношение. Теглил е и заеми от банки, само че постоянно е гледал да ги изплати предварително.

 

Признава, че не схваща „ националния спорт “ хората все да гледат в канчето на другия. В този ред на мисли акцентира, че като водещ на „ Капките “ взима толкова пари, колкото малкия екран счита, че заслужава. Дори счита, че в случай че с сътрудниците му във формата работеха в естествена, цивилизована страна, щели да получават в пъти повече.

 

Никога не се е чувствал уединен, тъй като има доста хора към себе си. Дава си сметка, че приятелите са благосъстояние, даже най-голямата инвестиция. Винаги са му помагали в сложни моменти и е уверен, че в случай че не дай Боже се наложи, ще го създадат още веднъж.

 

Макар да не се плаши от връзки и обич, досега не се е женил. Макар да почита хората, които имат вяра в брака, признава, че за него това е отживялост. Не счита, че един автограф в гражданското може да задържи индивида до теб. Категорично отхвърля да показа дали има жена до себе си, наблягайки, че любовта обича спокойствието и тишината.

 

Не съжалява обаче, че преди време разгласи обществено връзката си с Анита Димитрова, тъй като съгласно него, в случай че имаш човек до себе си и го криеш, това значи, че се срамуваш от него. Не пропуща да подчертае, че с Мария Игнатова са в положителни връзки след раздялата, както и с множеството си някогашни.

 

Макар отдавна да се зарича, че ще откаже цигарите, все не съумява. Що се отнася до алкохола – с него в никакъв случай не е злоупотребявал.

Категоричен е, че в никакъв случай не е мислил да емигрира. Макар да признава, че дисплеят тежи и изморява, в никакъв случай не знае какво следва. Няма проекти да сменя работата си, само че е безапелационен, че с каквото и да се захване, ще откри метод да успее, защото е огромен дебелоглав и обича да дава максимума от себе си.

Инфо: Уикенд

 

 

Тагове: Димитър Рачков Маги Халваджиян Герасим Георгиев – Геро Васил Василев – Зуека Анита Димитрова Мария Игнатова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР