Нервите на депутата от ИТН Тошко Йорданов не издържаха. От

...
Нервите на депутата от ИТН Тошко Йорданов не издържаха. От
Коментари Харесай

Йорданов от парламентарната трибуна: Оставка, боклуци! Вие сте лицемери и използвачи!

Нервите на депутата от Има Такъв Народ Тошко Йорданов не устояха. От парламентарната естрада той се обърна към ръководещото болшинство с думите: Оставка, отпадъци!

" След седмица следва огромният цирк наименуван ротация, връткане. В тази врътка единият е извънредно двуличен, а другият е авантаджия. Лицемери и използвачи – това са връткащите се “, сподели той от парламентарната естрада.

Той дефинира Христо Иванов от ПП-ДБ като двуличник №1 и цитира негово изявление от началото на сегашния парламент, в което Иванов твърди, че няма да има коалиция с ГЕРБ.

Според Йорданов двуличник №2 е Асен Василев.

„ Той сподели, че в „ обединението на кражбата ГЕРБ–ДПС няма да участваме “, уточни Йорданов.

„ Лицемер номер 3 е Кирил Петков, чиято най-голяма похвала е, че вкара Борисов в ареста, а в този момент го вкара в ръководството. Лцемер номер 4 е Бойко Борисов, който сподели, че няма да се кандидатира за народен представител, с цел да няма имунитет, с цел да може Кирил Петков да го арестува и следва един остроумен авантаджия - Делян Пеевски, който не е двуличник, той е прям и искрено показа, че Христо Иванов му е седял в скута и е пил мазно турско кафе. Евтини куртизанки сте вие, които за пари продавате тяло и душа “, разяснява Тошко Йорданов, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР