Нервите на 43-годишна пловдивчанка не издържаха на напрежението зад волана

...
Нервите на 43-годишна пловдивчанка не издържаха на напрежението зад волана
Коментари Харесай

Гневна шофьорка срита униформен заради клаксон

Нервите на 43-годишна пловдивчанка не устояха на напрежението зад кормилото и тежкия трафик по пловдивските булеварди. Шофьорката изля яростта си върху чиновник на Второ районно управление (на МВР) и беше задържана за период до 24 часа.

Дамата агресирала към 14 часа в понеделник. Тогава тя желала да излезе от магазин на бул. “Пещерско шосе ”. Реното обаче било запушено от спрял за малко различен автомобил. Жената побесняла и почнала да натиска клаксона на колата си, с цел да може другият водач да я чуе и да реалокира колата си.

През това време около нея минал автопатрул на районното ръководство. Служителите се намесили, с цел да прекратят неоснователното дълготрайно натискане на клаксона.

Те доближили реното, с цел да създадат забележка на дамата, само че тя освен отказала да се подчини на отправеното полицейско предписание, само че и при слизане от автомобила ритнала единия от униформените.

Служителите на реда незабавно я арестували и я отвели в районното ръководство за период до 24 часа. За случая е известена прокуратурата, формирано е бързо произвеждане. Според Наказателния кодекс за сходни дейности се плануват до 1 година затвор или пробация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР