Неромантични знаци, че сте открили любовта. Кои са издайническите признаци

...
Неромантични знаци, че сте открили любовта. Кои са издайническите признаци
Коментари Харесай

Неромантични знаци, че сте открили любовта

Неромантични знаци, че сте разкрили любовта. Кои са издайническите признаци на същинската обич? Любовта може да има доста измерения. Истинската обич се открива мъчно и доста постоянно бъркаме признаците, които я издават. Свикнали сме да считаме, че любовта ни кара да усещаме пеперуди в корема, да мислим за индивида до нас, да желаеме да сме непрекъснато с него или че просто го обичаме подобен, какъвто е.

Всички тези знаци са годни и могат да са индикатор, че сте влюбени, само че не могат да са гаранция, че сте разкрили същинската обич. В доста случаи бъркаме влюбването с същинската обич, а за нея си има други, напълно разнообразни и от време на време изненадващи знаци, които я издават.

Сред тези знаци има и доста неромантични сигнали, които в действителност издават, че сте разкрили същинската обич. Те са доста по-ценни и показателни от очевидните знаци, и могат да са симптом на по-голяма резистентност в връзките.
Позволявате си да се виждате в антисекси светлина
Когато сте се отпуснали дотам, че да не се притеснявате по какъв начин изглеждате в очите на другия, това е обич. Приели сте се такива, каквито сте и това ви дава свободата да се отпуснете и да се оставите да бъдете същински и непринудени в общуването си.

Позволявате си и да не изглеждате съвършено, както сте се старали при започване на връзката. Не бръснете краката си фанатично всеки ден. Не си вършиме прическа, появявате се без грим. Това са все неромантични признаци, че сте влюбени поради самите вас, а не поради съвършения ви външен тип.
Заедно сте и в неприятните моменти
Няма значение дали става въпрос за компликации, болежка или просто за наложителни фамилни задължения, които са ви неприятни – щом сте дружно все пак, значи сте влюбени и се обичате, държите един на различен и сте подготвени да сте дружно и в такива моменти, в които ви се желае да сте другаде.
Можете да спорите градивно
Споровете са неизбежни, само че освен това – те са нужни. Само посредством разногласия се обясняват проблемите и се намират решения. Има едно изискване обаче – да се водят градивно, а не поради битка за превъзходство. Ако успявате да водите градивни разногласия, това е симптом на същинска обич, колкото и необичайно да звучи.
Обичате се, даже когато нещата не са вълнуващи
Още един индиректен и неромантичен знак на обич е, когато не спирате да се обичате макар компликациите и макар че нещата не са вълнуващи тъкмо в този миг. Щом не се отказвате един от различен, това е симптом на обич.
Да споделяте едно пространство се усеща естествено за вас
Истинската обич не изисква изключително огромни старания. Компромиси и напасване не липсват, само че те не са съпроводени с неимоверни старания и непреодолими компликации. Когато се чувствате добре да живеете дружно, да споделяте едно пространство без проблеми, вие сте с точния за вас човек, написа az-jenata.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР