Неприятно отношение разочарова пловдивчанка. Тя разказва за случая със сълзи

...
Неприятно отношение разочарова пловдивчанка. Тя разказва за случая със сълзи
Коментари Харесай

Майка и дете паднаха на пешеходна пътека, всички ги подминаха

Неприятно отношение разочарова пловдивчанка. Тя споделя за случая със сълзи на очи.

Славина Фотева не може да повярва какъв брой бездушни са станали хората в Пловдив.

" Пиша поста със сълзи на очи, поради това, в какво са се трансформирали хората. Случката се развива преди минути на светофара на Камела. Взимам детето от градина и пресичаме, препъвам се и падаме дружно двете на земята. “Господина ”, който вървеше до нас, на годините на татко ми, подминава с високо вдигната глава. Колите бързат да не изтърван светофара, минавайки на сантиметри от нас. Детето плаче, популярност богу не е потърпевша тежко - ожулено коляно и ръчичка, само че никой не се впечатлява. Тъжно ми е не за друго, а за отношението на минаващите и на водачите. Къде отиде човешкото у хората… ", чуди се Фотева.

Повечето консуматори се съгласиха с дамата.

" В 21 век омразата завистта непокизма и нечовешкото отношение сега е на мода. Много малко останаха индивидите. ", показва Иван Б.

" За страдание в днешно време хората са неприятни и изобщо не се интересуват от индивида насреща. ", прибавя А.И.

Според друга пловдивчанка обаче казусът е, че Славина не е поискала помощ.

" А Вие имахте ли потребност от помощ? Ако да, можехте да поискате, тогава нямаше да Ви откажат. Чували сте за непоисканото положително, нали? Не е един казусът, в който е предлагана помощ и насреща е отговорено с неприятно отношение, тъй като, видиш ли, те ще се оправят сами, не са сакати... Не го мислете толкоз. Добри хора има и са доста. Просто бъдете от тях и ще ги виждате ", отбелязва Искра К.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР