Неприятни новини се задават за бившата руска гимнастичка Алина Кабаева,

...
Неприятни новини се задават за бившата руска гимнастичка Алина Кабаева,
Коментари Харесай

Лоши новини се задават за предполагаемата любовница на Путин

Неприятни вести се задават за някогашната съветска гимнастичка Алина Кабаева, спрягана за загадка държанка на президента Владимир Путин, която от началото на този месец живее в частна хижа в Швейцария, до момента в който "специалната военна интервенция " в Украйна продължава с цялостна мощ.

Срещу Кабаева тече петиция, в която дотук са се подписали над 67 хиляди души, които упорстват швейцарското държавно управление да изгони някогашната 38-годишна гимнастичка от страната.
Въпросната петиция бе подета преди две седмици от жителите на Русия, Беларус и Украйна, които желаят от формалните управляващи в алпийската страна да експулсират Кабаева назад в Русия.

Време е да върнем Ева Браун в обятията на нейния Фюрер, се споделя в петицията, където се твърди още, че макар войната, Швейцария "продължава да дава леговище на съизвършител от режима на Путин ".
Самата Кабаева към момента не е попаднала под ударите на интернационалните наказания, ориентирани против всички, които са в близкото обграждане на съветския държавен глава. Бившата гимнастичка е ръководител на борда на National Media Group – огромен ефирен и вестникарски колос, обвързван с Кремъл, чиято заплата на годишна база е съвсем 10 млн. $.

Засега властта в Швейцария се въздържа от формален коментар по тематиката.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР