Неприятна новина дойде от Бразилия, където фенове на местния гранд

...
Неприятна новина дойде от Бразилия, където фенове на местния гранд
Коментари Харесай

Бесни фенове биха бивш бразилски национал

Неприятна вест пристигна от Бразилия, където почитатели на локалния гранд Коринтианс са нападнали футболиста на отбора Луан в хотел в Бара Фунда, западно от Сао Пауло.

Бившият бразилски национал е бил на празненство със свои другари, като там са отишли почитатели на „ Тимао “ и са го нападнали, недоволни от представянето му, или по-скоро неналичието на такова, и от държанието му отвън терена.

Луан е получил леки пострадвания в региона на ребрата, като своевременната интервенция на полицията е предотвратила по-сериозни контузии.

От клуба пуснаха изказване по тематиката, което гласи: „ Коринтианс одобри с горест и отвращение информацията, че спортистът Луан е бил атакуван от хипотетични почитатели. След следващия непоносим случай на принуждение, Коринтианс съжалява за актуалната непоносимост, която господства в бразилския футбол. Нищо не оправдава страхливата експанзия, понесена от спортиста “.

Коринтианс се показва доста едва през този сезон, като е тъкмо над зоната на изпадащите в Бразилия и отпадна в групите на Копа Либертадорес едвам за повторно в своята история.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР