Неприлично предложение притесни свикналата на всичко тв водеща Мира Добрева

...
Неприлично предложение притесни свикналата на всичко тв водеща Мира Добрева
Коментари Харесай

Мира Добрева получи SEX оферта за 5000 лв.

Неприлично предложение тормози привикналата на всичко тв водеща Мира Добрева и я накара да показа с всички каква оферта са й предложили неотдавна в обществените мрежи.

Красивата водеща на Българска национална телевизия, която постоянно е имала обожатели към себе си, този път бе съблазнена непосредствено с крупна сума, единствено с цел да обърне внимание на напористия си обожател. От профила на русокоската излиза наяве, че са й предложили 5 бона!

" Мира, здравей! С всеки минал ден ставаш все по-красива и сексапилна ", по този начин стартира известието на фена на тв водещата, който откакто не получава отговор от нея, става още по-директен и й изпраща фотография на пачка банкноти с непосредствено предложение.

" 5 бона ще стигнат ли да ми обърнеш внимание? ", гласи то. Мира показа с почитателите си какво предложение е получила и акцентира, че и различен път се е случвало да получава неприлични оферти, само че за първи път с директна оферта против пари. " Изненадва ме агресивното държание на такива хора, мисленето им ", изумена е телевизионерката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР