Непредсказуем“ XL Bully, който ухапа двама души, включително седемгодишно момче,

...
Непредсказуем“ XL Bully, който ухапа двама души, включително седемгодишно момче,
Коментари Харесай

Собственик в сълзи като XL Bully, който ухапа двама души, включително дете, е наредено да бъде умъртвен

„ Непредсказуем “ XL Bully, който ухапа двама души, в това число седемгодишно момче, е подредено да бъде убит макар молбите на притежателя му, че кучето „ не е рисково “.

XL Bully на Ейми Легема атакува младеж единствено няколко дни откакто ухапа момчето, заяви съдът. Кучето на име Хюго е ухапало крайници на детето покрай дома на Легема в Темсмид, югоизточен Лондон, на 12 март предходната година, оповестиха от Woolwich Crown Court.

Само 11 дни по-късно кучето нападнало ужасения възпитаник, откакто той избягал до момента в който сте на разходка. Другото куче на Легемах, ротвайлер на име Луна, също се е включило към втората офанзива, сподели съдът. 37-годишният Легемах преди този момент се бе признал за отговорен по две обвинявания, че е притежател на рисково излязло отвън надзор куче, което е предизвикало пострадване. Тя се яви в съда във вторник в опит да убеди арбитър, че Уго не би трябвало да бъде унищожаван, тъй като не е рисков. Но арбитър Anya Lewis KC постанови, че кучето в действителност съставлява риск за обществ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР