Неправоспособен и пиян водач е причинил ПТП вчера в Харманли.

...
Неправоспособен и пиян водач е причинил ПТП вчера в Харманли.
Коментари Харесай

Пиян шофьор с крадена кола предизвика катастрофа в Харманли

Неправоспособен и пийнал лидер е предизвикал ПТП през вчерашния ден в Харманли. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Хасково.

Снощи в 22,10 часа на бул. „ България “, 23-годишен недееспособен лидер на „ Опел “ от с.Копринка, заради неспазване на отдалеченост е блъснал движещ се пред него лек автомобил „ Фолксваген “, ръководен от 35-годишен свиленградчанин. След удара, виновният лидер е напуснал произшествието.

При незабавни издирвателни дейности, колата и лидерът й са открити от служителите на реда на 50 метра след отбивката на пътя за с.Бисер.

Униформените са го тествали с дрегер, който отчел съществуване на 1,69 промила алкохол в издишания въздух. В случая е потърпевш свиленградският лидер, който е с комоцио и болки във врата, прегледан и освободен за домашно лекуване. В хода на работата станало известно, че колата на арестувания лидер е оповестена за търсене с депеша от 17-ти този месец, а основанието е за кражбата й от старозагорското село Копринка.

Полицаите са открили, че в автомобила са пътували и още трима любимчани, двама от които са арестувани, а третият на 25г, който е избягал е в развой на търсене.

Заведено е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР