Неправителствените организации „Българска гражданска мрежа” и „Съединение” скочиха в защита

...
Неправителствените организации „Българска гражданска мрежа” и „Съединение” скочиха в защита
Коментари Харесай

Българска гражданска мрежа скочи в защита на Румен Радев

Неправителствените организации „ Българска гражданска мрежа” и „ Съединение” скочиха в отбрана на президента Румен Радев против нападките от страна на ръководещата коалиция, видя Lupa.bg.

В преднамерено писмо двете организации показват несъгласието си с държанието на кабинета по отношение на изказването на президента по отношение на Украйна и износа българско оръжие за украинската войска.

„ Осъждаме грубите квалификации на вицепремиера Асен Василев по отношение на българския президент като недостойни и обидни.

Ние помним времето, в което партиите гласно и мълчешком, интензивно или посредством пасивността си подкрепяха ръководството на ГЕРБ и мафиотския модел на ръководство, който сътвори. Много от ръководещите тогава ръководят и през днешния ден, а беззаконието продължава”, пишат от „ Българска гражданска мрежа” и „ Съединение”.

По мотива на 3 май от 13 ч. неправителствените организации ще дадат специфична конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция.

На срещата с публицисти ще вземат участие Румяна Ченалова, Димитър Илиев, Димитър Петров, Антон Проданов и представители на неправителствени организации и цивилен придвижвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР