Непотвърдени съобщения, идващи от Китай, разкриха шокираща информация относно президента

...
Непотвърдени съобщения, идващи от Китай, разкриха шокираща информация относно президента
Коментари Харесай

Китай отмени над 6000 полета в страната, възможен ли е военен преврат?

Непотвърдени известия, идващи от Китай, разкриха шокираща информация по отношение на президента на южноазиатската страна Си Дзинпин. Въпреки че китайските медии не са удостоверили слуховете, туитовете на китайски лица допускат, че президентът Си Дзинпин е бил подложен под домакински арест от Народната освободителна войска (НОА). Развитието идва ден откакто Bloomberg заяви, че китайски съд осъди някогашен почитан чиновник по сигурността на пожизнен затвор, завършвайки репресиите против " политическата клика ", която той управлява против Си Дзинпин, единствено седмици преди решаваща смяна в Комунистическата партия, оповестява HW News като акцентира, че новината не доказана от самостоятелни източници.

Дженифър Зенг, китайски деятел за правата на индивида, който в този момент живее в Съединени американски щати, разгласява видео в своя Twitter, в което се твърди, че НОА се придвижва към Пекин.

military vehicles heading to on Sep 22. Starting from Huanlai County near Beijing & ending in Zhangjiakou City, Hebei Province, entire procession as long as 80 KM. Meanwhile, rumor has it that was under arrest after seniors removed him as head of PLA
— Jennifer Zeng 曾錚 (@jenniferatntd)

" Военни транспортни средства на НОА се насочат към Пекин на 22 септември. Започвайки от окръг Хуанлай покрай Пекин и завършвайки в град Джанджиакоу, провинция Хъбей, цялата върволица е дълга до 80 км. "

Междувременно се носят клюки, че Си Дзинпин е бил задържан, откакто висши чиновници на #CCP са го отстранили от поста началник на НОА. " Докладите също по този начин допускат, че съвсем 60% от полетите в Китай са били анулирани в петък, без никакво пояснение.

Китайският създател Гордън Чанг, който също е основан в Съединени американски щати, цитира видеоклипа на Zeng в Туитър и написа: " Това видео на военни машини, които се движат към Пекин, идва незабавно след прекъсването на 59% от полетите в страната и задържането на висши чиновници . Има доста пушек, което значи, че има пожар някъде в #CCP. #Китай е неустойчив. "

This video of military vehicles moving to comes immediately after the grounding of 59% of the flights in the country and the jailings of senior officials. There’s a lot of smoke, which means there is a fire somewhere inside the. is unstable.
— Gordon G. Chang (@GordonGChang)

Към момента на подаване на този отчет единствено вътрешни полети с по-малък от нормалния трафик са видяни да летят в китайското въздушно пространство, сподели.



Слуховете също допускат, че Li Qiaoming, генералът, служител за Китайската народноосвободителна войска (НОА), е можел да размени Си Дзинпин като министър председател.

 Снимка: Туитър

Сред индийските политически водачи Субраманиан Суами написа Twitter:

" Нов слух, който би трябвало да бъде тестван: Дали Си Дзинпин е под домакински арест в Пекин? Когато Си беше в Самарканд неотдавна, водачите на китайската комунистическа партия трябваше да отстранят Си от партийното командване на армията. След това последва домакински арест. Така върви слухът ", отбелязва Суами като показва туитове по новината.

Руският ефирен канал Инсайдер UA също означи слуховете и написа в Телеграм.

" Нещо необичайно се случва в Китай. Има всеобщи клюки в Twitter за боен прелом в Китай и предварителната оставка на Си от поста. Има доста от тези изявления и от разнообразни публикации/медии. Войските са всеобщо трансферирани към Пекин, видяна е колона с дължина 80 километра. Освен това Китай анулира повече от 6000 (!) вътрешни и интернационалните полети. Освен това всички билети, продавани с високоскоростна железница, са спрени и железопътният трафик е изцяло спрян. "

Засега всички клюки за боен прелом в Китай нямат публично удостоверение.

Напрежението сред Китай и Съединени американски щати обаче продължава да пораства. Китай упрекна Съединените щати, че изпращат " доста неправилни и рискови сигнали " по тайванския въпрос. Китай направи това изказване, откакто американският държавен секретар Антъни Блинкън съобщи на китайския външен министър Ван И, че съхраняването на мира и стабилността на Тайван е от основно значение за Съединени американски щати..

Тайван беше във фокуса на 90-минутния " пряк и почтен " диалог на Антъни Блинкън с Ван И, съобщи американски представител пред публицисти. Двамата високопоставени дипломати са в Ню Йорк за годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

" Държавният секретар бе пределно явен, че, съгласно дългогодишната ни политика за един Китай, която не се е трансформирала, съхраняването на мира и стабилността в района на Тайванския пролив е от основно значение ", посочи американският представител.

В свое изказване китайското външно министерство съобщи, че Съединени американски щати изпращат " доста неправилни и рискови сигнали " по тайванския въпрос.

" Тайванският въпрос е част от вътрешните работи на Китай и Съединени американски щати нямат право да се месят във връзка с това какъв способ ще бъде употребен за решаването на този въпрос ", се споделя в изказване на Ван И, публикувано от китайското ведомство.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР