Неподходящо време за тълкуването на сънищата, като правило те не

...
Неподходящо време за тълкуването на сънищата, като правило те не
Коментари Харесай

Сънищата и луната – четвъртък – 28 юли 2022

Неподходящо време за тълкуването на сънищата, като предписание те не се сбъдват. Но сънищата през този интервал могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

Всичко, което виждате в съня си, не е нищо повече от игра на вашето подсъзнание. Тези облици са свързани със „ сенчестата “ страна на нашата персона, за която знаем доста малко. Чрез тях подсъзнанието се пробва да доближи до нас и да притегли вниманието ни към някаква значима линия на личността, която незабавно би трябвало да бъде изменена.

Образите на съня през този интервал би трябвало да бъдат деликатно оценени и създадени. Те демонстрират проблеми, които се опитваме да отстраним. Неразрешени, те просто се натрупват и оказват непрекъснат напън върху подсъзнанието. По същата причина се отнасяйте към тях с нужното почитание и съвестност.

Не се опасявайте от неприятното, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, единствено напрежението вътре във вас ще се усили.

В античните мистични школи било всекидневно да правят ритуали на разнообразни очистващи практики. Например палели огньове или свещи, които да горят през по-голямата част на деня. След угасване на огъня пепелта била заравяна на надълбоко в земята, защото се считало, че в пламъка са изгорени доста зли духове и нездравословни същества, а пепелта е трябвало да бъде заровена, с цел да не може повече да бъде открита. Може да извършите сходен обред, в случай че сте сънували някой призрачен сън.

В дните, когато Луната е в символ Рак , може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Всъщност тези сънища разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки.

В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е силна
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР