Неподходящият партньор – всеки поне веднъж в живота си допуска

...
Неподходящият партньор – всеки поне веднъж в живота си допуска
Коментари Харесай

Типове партньори в любовта според нашия тип личност

Неподходящият сътрудник – всеки най-малко един път в живота си позволява до себе си такава персона. В тези моменти си задаваме въпроса за какво той или тя са част от нашия свят. Помислете добре. Оплаквате ли се доста? Давате ли на хората опция да се възползват от вас?

Кой съм, какво желая в любовта и какво заслужавам да изживея? Какво мога да дам от себе си в една връзка?

Истината е напълно елементарна. Често в любовен проект привличаме хора, които се приближават до нашата персона или настройка за живота към този миг. Вижте най-често срещаните видове персони. Може би ще се разпознаете в някои от тях и това ще ви даде отговор какъв сътрудник ще привлечете в съкровен проект.

Приключенски вид

Този вид хора обичат да прекарват всяка свободна минута от времето си на открито, по-често измежду природата, забравяйки за динамичността на всекидневието.

Обичат да възнамеряват вълнуващи пътувания, търсят провокациите, живеят поемайки непрекъснато опасности в работата, до момента в който се забавляват, фенове са на рисковите спортове. Ако вие се разпознавате в този типаж, доста е евентуално и в любовта по-често да притегляте сходни сътрудници.

Артистът / изобретателният

Обичате ли да рисувате, пишете, четете книги, а може би вашата пристрастеност е кулинарията или заниманието ви е обвързвано по някакъв метод с творчеството? Личността, която можем да назовем актьор, вижда света край себе си по друг метод, пробвайки се да основава красиви, нови неща, въодушевени от нейните мисли и усеща.

Интелектуалецът/философът

В любовта всеки се нуждае от нещо несъмнено. За някои хора от огромна значимост е да могат да водят дълбоки, смислени и вълнуващи диалози с обичания човек. Често такива персони имат доста необятен набор от знания.

Те също по този начин учат нови неща посредством диалозите, не се опасяват да изразят мнение. Ако вие смятате, че сте зряла, справедлива и аналитична персона, съвсем несъмнено е, че в любовта ще привлечете към себе си сходен сътрудник.

Интровертът

Ако предпочитате дребните компании от хора, имате потребност от време за себе си, в което да презаредите прочувствено, то най-вероятно и в любовта ще привлечете сътрудник, в чиято персона господства интровертността.

Разбира се, допустима е връзка сред интроверт и екстроверт, само че в случай че вие сте от първия вид, може би ще ви е нужен сътрудник, с който да забавите темпото и да се наслаждавате на дребните неща в живота.

Екстровертът

Ако привлечете този вид човек в любовта, пригответе се за развлечение и завършения. Ако вие самите сте екстроверти, доста е допустимо да привлечете към себе си противоположна персона, която да има потребност от допълнение и преоткриване на себе си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР