Ето хороскопа на ЛамятаОвенПрез този ден Вашият любим човек няма

...
Ето хороскопа на ЛамятаОвенПрез този ден Вашият любим човек няма
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък 26 септември: Да остане сама зодия

Ето хороскопа на Ламята

Овен

През този ден Вашият обичан човек няма да се отличава с експедитивност на реакциите и с изключително внимание към това, което става към него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че преди всичко и към Вас. Затова освен ще се наложи да го предпазвате от заплахите, с които е изпълнен този неприветлив свят, само че и да търпите неговото нехайство.

Телец

Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижтете, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.
 

Близнаци

Неудачно време за сформиране и сключване на значими документи, както и за сключване на съглашения. Негативните усеща и съмнения към Вашия сътрудник, както и битката за превъзходство и състезание в професионалната сфера, може да доведат до мъчно разрешими проблеми.
 

Рак

Стандартните похвали, които всеки ден сипете на своя обичан човек, през днешния ден ще са му незадоволителни и ще му се желае да чуе още нещо - прелестно и свежо. Затова се постарайте да измислите нещо ново, пикантно и автентично, което прелестно да го учуди.
 

Лъв

Днес може да останете с усещане, че Вашият обичан човек преднамерено Ви нервира, предизвика Ви, и се пробва да получи от Вас някаква избрана реакция. Ако знаете тъкмо за каква реакция става дума, дайте му я - дано индивидът остане задоволен. Ако ли не, постарайте се да отгатнете.
 

Дева

Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога възприятието за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!
 

Везни

Готови ли сте за следващия ден, изпълнен с романтика, двусмислени погледи и тем сходни неща? Разбира се, да. Подгответе се, както би трябвало, тъй като това ще продължи още някое време, изключително в случай че в скоро време сте се срещнали с някого. Помнете, че е доста значимо да бъдете открити за всичко ново. По-рано, когато са се опитвали да Ви срещнат с някого, това се е превръщало в цялостна злополука, само че този път всичко може да приключи по напълно друг метод.
 

Скорпион

Старайте се умерено да се отнасяте към всичко, което става към Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последици, в случай че не започнете да реагирате прекомерно мъчително. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още на следващия ден доста от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не би трябвало да оставате без внимание са отношениято с околните. Ако през днешния ден Ви заподозрат в нарцисизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте положителните думи.
 

Стрелец

Няма да можете през днешния ден да се радвате на продължителната компания на своя обичан човек, защото той ще има голям брой други задачки - забавни и не съвсем; потребни, или напълно безполезни (от Ваша гледна точка). Постарайте се да го разберете и да му простите авансово, тъй като Вашата засегнатост, по този начин или другояче, на нищо няма да повлияе.
 

Козирог

Във Вашия живот във всеки миг може да се появи нещо забавно.Това може да бъде намек за нов разказ, или нова степен на предходните Ви дълготрайни връзки, които в последно време са тлеели, а в този момент има възможност да избухнат с нова мощ. Аможе би да Ви се появят нови близки другари? Ще разберете защо става въпрос, чак когато всичко е към този момент почнало. Затова се пробвайте да си изясните по-скоро защо става дума, и да му се насладите.
 

Водолей

Ако споделяте всички свои персонални секрети с близки другари, е правилен метод да се сближите, само че също по този начин е и правилен метод да ги извършите притежание на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши секрети. Невинните мнения може да прераснат в опасен диалог с член на Вашето семейство. Не жалете времето, в което би трябвало да останете на саме със себе си, и се успокойте.
 

Риби

Група учени наскоро са оповестили, че любовта провокира в организма същите биологични процеси, както яденето на шоколад. Ако това е истина, то за какво да се безпокоим? Колко сили, време и страсти бихте могли да запазите, в случай че можете да не се вълнувате от никакви връзки? Но в действителност, изключително във Вашия случай, подобен живот би Ви донесъл къде-къде по-малко наслаждение. Позвънете на индивида, който обичате, и не забравяйте да купите прекрасен шоколад....

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР