Сила и чест! На 15 ноември се завръщаме на арената

...
Сила и чест! На 15 ноември се завръщаме на арената
Коментари Харесай

Епичен нов завет започва с „Гладиатор II“ от 15 ноември само в кината

Сила и чест! На 15 ноември се завръщаме на арената на Колизея за най-грандиозния киноспектакъл на годината – Гладиатор II . Легендарният занаятчия на филмовия епос Ридли Скот отприщва гения си и още веднъж ни води до античен Рим, където ще станем очевидци на зрелищното начало на нов храбър завет за власт, интриги, протест и възмездие.

Действието на Гладиатор II се развива години след гибелта на почитания воин Максимус. Луций – внук на някогашния император на Рим Марк Аврелий и наследник на Луцила – живее със брачната половинка и детето си в Нумидия. Когато римски бойци, отпред с военачалник Марк Акаций, нахлуват в берберското царство, с цел да го причислят към империята, Луций е взет в иго. Воден от нестихващата си гняв и предпочитание за отплата, Луций би трябвало да се обърне към предишното си, с цел да откри в себе си мощ да се опълчи против тираничното ръководството на младите императори Каракала и Гета и да върне славата на Рим на неговия народ.

Воден от номинирания за „ Оскар “ Пол Мескал (Под слънцето), виртуозния повторен притежател на „ Оскар “ Дензъл Уошингтън, Кони Нилсен, Педро Паскал и други, Гладиатор II ловко надгражда сюжета и тематичното многообразие на първия филм, трансформирайки се в едно от редките продължения, които съумяват да се редят почтено до своя прославен предходник.

Свидетелство за това е и новият филмов откъс на кино лентата, който предлага взор към нескончаемите интриги и жаждата за власт, които владеят залязващата империя, обагрена в кръвта на безбройните войни и гладиаторски борби. В добавка, видеото загатва за значим миг от историята на героя на Пол Мескал и разкрива впечатляващия обсег на продукцията, гарантиращ, че Гладиатор II е събитие, което не трябва да пропущаме на огромния екран.

Режисьор на Гладиатор II е Ридли Скот (Гладиатор, Небесно царство, Робин Худ, Изход: Богове и царе, Последният двубой, Наполеон), сюжетът е дело на Дейвид Скарпа (Всичките пари на света, Наполеон). В функциите са Пол Мескал, Дензъл Уошингтън, Педро Паскал, Колин Куин, Кони Нилсен, Дерек Джакоби, Фред Хекинджър, Лиор Раз, Питър Менза, Мат Лукас и други

Излизаме на арената с Гладиатор II от 15 ноември единствено в кината, 4DX и IMAX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР