Непобеденият в кариерата си американец Флойд Мейуедър ще се върне

...
Непобеденият в кариерата си американец Флойд Мейуедър ще се върне
Коментари Харесай

Непобеденият Мейуедър се завръща на ринга през декември

Непобеденият в кариерата си американец Флойд Мейуедър ще се върне на кръга в края на тази година. 41-годишният боксьор ще организира втори пердах с филипинската легенда Мани Пакиао. Мачът ще се организира на 1 или 8 декември в Лас Вегас, оповестява Ring.

Официално удостоверение за датата и мястото на срещата към този момент няма. Двамата се изправиха един против различен през 2015 година в " Мача на века " и победител стана Мейуедър с единомислещо съдийско решение. Американецът за последно излезе на кръга през август 2017 година против ММА боеца Конър Макрегър в борба по разпоредбите на бокса в Лас Вегас и завоюва конфликта с ирландеца с механически нокаут в десетия рунд. Мейуедър има 50 победи в кариерата си и нито една загуба, а 39-годишният Пакиао завоюва 60 срещи и загуби седем.

В първия мач сред Мейуедър и Пакиао в Лас Вегас бяха заложени три трофеи в полусредна категория - две на американеца във версиите на Световната боксова асоциация (WBA) и Световния боксов съвет (WBC) и една на филипинеца на Световната боксова организация (WBO). От този пердах филипинецът проработи 140 млн. $, а американецът - 210 млн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР