Непобеденият UFC боец в полу-средната категория Дарън Тил надви бившия

...
Непобеденият UFC боец в полу-средната категория Дарън Тил надви бившия
Коментари Харесай

Дарън Тил: Мразя диетите и свалянето на килограми. Мечтая си за бургер!

Непобеденият UFC войник в полу-средната категория Дарън Тил надделя някогашния кандидат за златото Стивън „ Уондърбой” Томпсън посредством единомислещо съдийско решение на 27 май, тази година. Въпреки огромния си триумф, Тил не съумя да влезе в категория за най-големия дуел в кариерата си.

Проваленият му опит за събаряне на телесното тегло до нужните 77 кг докара до гневни нападки от ММА почитателите, които бяха ориентирани към 25-годишния жител на Ливърпул.

Сега Дарън Тил ще се изправи против първенеца на дивизията Тайрън Уудли, с цел да се опита да отмъкне златния му пояс. Тяхната борба ще бъде основния конфликт на UFC 228 и ще се организира на 8 септември.

Ето какво показа пред медии кандидатът що се отнася до обидите по адрес на професионализма му:
„ Това е извънредно. Мразя да смъквам килограми и ненавиждам диети. Този път ще съумея. Нямам самообладание да се кача на кантара. Вече съм стигнал досега, в който не желая да упражнявам повече и не желая да се храня вярно. Мечтая си за един бургер пред мен, само че това е всеотдайност. Миналия път позволих неточност и просто нямам самообладание да се кача на кантара и да кажа на всички тези, които ме тормозят за предишното, че би трябвало да млъкнат! Да си гледат работата!” отсече Тил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР