Непобедените бойци в средна категория Израил Адесаня и Пауло Соуса

...
Непобедените бойци в средна категория Израил Адесаня и Пауло Соуса
Коментари Харесай

Планират Адесаня - Соуса през март 2020

Непобедените бойци в междинна категория Израил Адесаня и Пауло Соуса евентуално ще мерят сили през март 2020 година на събитие във Вегас. Миналият уикенд в Австралия видяхме по какъв начин Адесаня детронира Робърт Уитакър с нокаут във втория рунд пред очите на Коста, който мощно се надяваше Израил да победи. Двамата не могат да се понасят и при всяка комфортна опция се засипват с обиди и закани.

" The Last Stylebender " продължава да твърди, че бразилеца употребява неразрешени субстанции, а " Borrachinha " желае да го накара да си заплати и се кани да го убие в осмоъгълника. Битката им сигурно ще притегли много интерес, тъй като към момента нямат загуба в ММА и преобладават над своите съперници.

Адесаня е с връх 18-0 в ММА и печели 14 от борбите си с привършване. Той се трансформира в огромната звезда и в неоспорим първенец за по-малко от две години и мнозина имат вяра, че той има огромен капацитет и може да стане най-великия в историята на категорията.

Бразиелцът обаче не е толкоз уверен и желае да го разобличи. Коста е с връх 13-0 в ММА и печели 12 от борбите си с привършване. Той идва след огромна победа над Йоел Ромеро и има вяра, че след тази победа няма кой да го затрудни от сътрудниците му в категорията. mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР