Непълнолетно момче открадна лек автомобил от пловдивското село Шишманци, след

...
Непълнолетно момче открадна лек автомобил от пловдивското село Шишманци, след
Коментари Харесай

Родители, къде сте?! Дете открадна кола, застраши десетки и я помля на магистрала „Тракия“

Непълнолетно момче открадна лек автомобил от пловдивското село Шишманци, след което катастрофира с него на автомагистрала „ Тракия “, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.
Сигнал за случая, който е станал на 158-ия километър в посока Бургас, е подаден през вчерашния ден в 1 часа.
На място са изпратени екипи на полицията. Установено е, че колата – „ Пежо “, е благосъстоятелност на 40-годишен мъж от Шишманци. Тийнейджърът, който не е потърпевш, е откраднал лекия автомобил, написа Лупа.
Момчето е разпитано в наличието на контрольор Детска педагогическа стая и е предадено на представител на Център за настаняване от фамилен вид. Извършен е оглед. В РУ-Чирпан е стартирано досъдебно произвеждане.
Общо 20 души са ранени при 19 тежки произшествия през последното денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При пътнотранспортните катастрофи няма починали.
В София са станали три тежки и 21 леки ПТП. Трима души са потърпевши, няма починали.
От началото на месеца са станали 547 произшествия, при които са починали 35 души, а потърпевшите са 699. От началото на годината злополуките са 6391, при тях са са починали 487 души, а ранените са 8335.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР