Непълнолетният, който беше установен като извършител на стрелба с пневматичен

...
Непълнолетният, който беше установен като извършител на стрелба с пневматичен
Коментари Харесай

Непълнолетният, стрелял с пневматичен пистолет по тролей в Плевен, е повредил и улични лампи

Непълнолетният, който беше открит като причинител на пукотевица с пневматичен револвер по тролей в Плевен предходната седмица, е развалил улични лампи, както и прозорец на апартамент. За това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОД на МВР) в Плевен.

Момчето, което е на 15 години, е стреляло и по 10 улични лампи в квартал " Дружба " през декември предходната година. Тогава за нанесените вреди осведоми на брифинг кметът на общината Георг Спартански като сподели и едно от унищожените осветителни тела. 

Следващият случай, за който е виновен 15-годишният, е от 18 януари тази година. Около 18:55 часа в Първо – Районно ръководство е постъпил сигнал от чиновник на тролейбусно хранилище за счупено стъкло на врата на тролейбус. Младежът стреля и на 1 март вечерта, когато е счупено още веднъж стъкло на вратата на тролейбус, който се движи по линия 5 в квартал " Дружба ". След този случай той е арестуван. Признал е и за това, че на 27 февруари още веднъж посредством пукотевица с пневматично оръжие е счупил прозорец на апартамент в квартал " Дружба ".

Както Българска телеграфна агенция заяви, 15-годишният е закупил пневматичния револвер от уебсайт за онлайн покупки. Оръжието не е записано по съответния ред. 

По случаите са заведени преписки и е формирано досъдебно произвеждане. По случая работи проверяващ служител на реда под управлението на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в Плевен, прибавят от ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР