Непълнолетни британски шпиони сътрудничат на разузнаването и полицията в борбата

...
Непълнолетни британски шпиони сътрудничат на разузнаването и полицията в борбата
Коментари Харесай

Във Великобритания деца шпиони сътрудничат на разузнаването и полицията

Непълнолетни английски шпиони сътрудничат на разузнаването и полицията в битката против тероризма, гангстерското принуждение, наркотрафика и половата употреба на деца, заяви Франс прес.

Това стана ясно малко откакто в средата на юли се появи п арламентарен отчет, който подлага на критика предложение на министерството на вътрешните работ и да удължи задачите им от един на четири месеца.

Според английския държавен министър по въпросите на сигурността Бен Уолъс за службите е жизненоважно да имат малолетни шпиони . " Тъй като младите са все по-замесени като причинители или жертви на тероризъм, гангстерско принуждение, трафик на дрога и полова употреба на деца, тези малолетни шпиони може да са все по-полезни във възпрепятстването на тези действия ", разкрива Уолъс, представен в отчета.

Според нег о тези младежи, някои от които са на под 16 години, разрешават " неповторим достъп до информация " , какъвто " разузнаването мъчно би получило, без да проникне в тяхната мрежа посредством млади шпиони под прикритие ".

Държавният министър сподели, че броят на малолетните шпиони е дребен, само че не посочи какъв брой са те.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР