Непълнолетната певица за пореден път шокира последователите си. Този път

...
Непълнолетната певица за пореден път шокира последователите си. Този път
Коментари Харесай

Сузанита Смени Моделите С Гардероб. Ще Оцелее Ли Певицата?

Непълнолетната певица за следващ път шокира почитателите си. Този път обаче с новото си гадже, видя Secret.bg. Актуалният й сътрудник наподобява на дрешник, а ръката му е двойно по-голяма от главата на миньончето, цъкат почитателите й.
НЯМА СРАМ! СУЗАНИТА РАЗВЯ ПЪП И ГЪРДИ (СНИМКА)
Сред първите гаджета на щерката на Орхан Мурад бяха родни модели, клатещи тела в чалга клипове. Първият, за който се знаеше, беше Ерик Трифонов, за който се разясняваше, че е бил и с богати мъже. Вторият е Даниел Георгиев, който е измежду приятелите на фолк артиста Галин и постоянно барикадира инстаграм профила му. Най-дълго тя се задържа с бургазлията Иван Спиров, за който се твърдеше, че има не чисто минало.

След тях изпълнителката на „Без коментар“ внезапно подвигна килограмовата летва и стартира да харесва все по-огромни, като последното й попадение – Александър, безусловно кърти умивалници.
СУЗАНИТА ВЕЧЕ НЕ Е МАЛОЛЕТНА, РАЗВЯ БЕДРА НАВРЪХ РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН
С него се е събрала броени часове след раздялата си с предния другар, който живееше със семейство Мурад и беше завладял профила й в инстаграм, с цел да се включва онлайн.

 555565

СУЗАНИТА ДРУСА ГЮБЕЦИ С МАЙКА СИ В ИНСТАГРАМ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР