Неотменимото ни условие за подкрепа на кабинет е възстановяването на

...
Неотменимото ни условие за подкрепа на кабинет е възстановяването на
Коментари Харесай

Карадайъ: Неотменимото ни условие за подкрепа на кабинет е възстановяването на нормалността в политиката и демокрацията

Неотменимото ни изискване за поддръжка на кабинет е възобновяване на нормалността в политиката и демокрацията. Това сподели водачът на Движение за права и свободи пред публицисти след срещата с " ИТН ".

Той уточни, че множеството хрумвания на „ ИТН “ и Движение за права и свободи съответстват, като акцентира, че от Движение за права и свободи няма да оферират министри.

„ Повечето от концепциите на Движение за права и свободи и Има Такъв Народ съответстват. Имаме и разлики. От наша страна декларирахме, че безусловна поддръжка няма. Посочихме едно неотменимо изискване - възобновяване на нормалността в политиката и демокрацията. Това за нас значи Народното събрание да заеме мястото си съгласно Конституцията на Република България държавният уред да не се употребява като бухалка против жителите и бизнеса. Това значи държавният уред да действа, според Конституцията и законите на страната, в услуга на хората и за основаване на добра бизнес среда, добър бизнес климат. Това ни беше изискването, от което няма по какъв начин да се откажем, с цел да има каквато и да е поддръжка. Заявихме също, че персоналният състав на кабинета също за нас от голяма важност. Категорично декларирахме, че ние няма и не държим да предлагаме министри “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР