Неотдавнашното представяне на цената на XRP разочарова инвеститорите, тъй като

...
Неотдавнашното представяне на цената на XRP разочарова инвеститорите, тъй като
Коментари Харесай

Крипто китовете купуват XRP, но инвеститорите на дребно стоят настрана

Неотдавнашното показване на цената на XRP разочарова вложителите, защото алткойнът бележи низходяща наклонност от началото на месеца.

В вероятност има индикации, че XRP може да навлезе във фаза на консолидация, като вложителите демонстрират смесени настройки.

Понастоящем измежду вложителите в XRP се следят спорни сигнали. Големите притежатели, известни като китове, натрупват нападателно XRP, като през последните два дни са придобили над 100 милиона XRP, възлизащи на почти $47 милиона.

 XRP Whale Accumulation.

Това струпване се преглежда като евентуален катализатор на възобновяване, изключително откакто цената на XRP непрекъснато спада.

Инвеститорите на дребно обаче наподобяват по-малко оптимистично настроени, за което свидетелстват понижената им интензивност в мрежата и нежеланието им да вземат участие в преводи.

 XRP Active Addresses.

Разминаването сред натрупването на китове и намаляващата интензивност на вложителите на дребно, изключително във връзка с дневните дейни адреси, допуска мечи настроения, преобладаващи измежду по-малките вложители.

Това противоречие може да съставлява предизвикателство за напъните за възобновяване на XRP, макар покупателната интензивност на огромните вложители.

Понастоящем XRP се търгува на равнище от $0.48, малко над сериозното равнище на поддръжка от $0.473 и може да продължи със страничната търговия на фона на тези спорни сигнали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР