Неотдавна, вдъхновена от сериала на стрийминг платформата Netflix - "Емили

...
Неотдавна, вдъхновена от сериала на стрийминг платформата Netflix - "Емили
Коментари Харесай

Заживялата в Дубай Мегз се забавлява на яхта с Фики Стораро - slava.bg

Неотдавна, въодушевена от сериала на стрийминг платформата Netflix - "Емили в Париж ", разказващ историята на млада американка, на която ѝ се постанова да се реалокира във френската столица по работа, Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, реши да се впусне във вълнуващо премеждие, отвело я за непрекъснато в Обединените арабски емирства. Подобно на основната героиня в поредицата, преди няколко седмици дизайнерката стегна багажа си и се качи на борда на аероплан, само че с разликата, че вместо в Града на любовта той я води в Близкия Изток, където тя има намерение да се откри.

"Реших и аз горе-долу да ви споделям по някоя дума за прекарванията си като една българка, която се пробва да живее в Дубай. В началото на годината бях тук за 15 дни и доста ми хареса. За пръв път го видях като локация за живот - не за отмора. После си споделих - "Ох, отивам отново да видя мога ли да пребивавам там ". И изкарах още месец. Сега се завърнах още веднъж. И ще забележим.

Ще си пристигам постоянно и в България, несъмнено. Все отново там е работата и околните ми. Но след 10 години работата ми по облеклата в MEGZ и I-AM е доста "завъртяно колело ". Тя е сигурност и постоянен приход за мен, който след толкоз доста години през днешния ден справедливо ми се отплаща и ми дава свободата да пребивавам. Майка ми ще командва там. А аз ще мога да опитвам тук ", описа тогава в обществените мрежи носителката на премията "Златна игла ". А в този момент, единствено преди ден, русокоската подвигна грандиозно тържество на борда на огромна яхта там, събрало на едно място огромна част от приятелите ѝ, а измежду присъстващите бяха финалистът в предаването за фалшификати "Като две капки вода " Фики и неговата бременна брачна половинка Гюлджан. Преди няколко часа поп фолк артистът, който се е присъединил в развлекателната стратегия на плавателния съд, радвайки гостите със своите осъществявания, разгласява като 24-часови истории в персоналната си Инстаграм страница няколко фрагмента от престоя си на екзотичната дестинация. На тях се вижда, че двамата с половинката му са посетили най-големият музикален шадраван в света, намиращ се в изкуственото езеро, ситуирано наоколо до небостъргача Бурдж Халифа, чиято височина от 828 метра го трансформира в най-високата постройка, строена в миналото.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР