Неотдавна американският аналитичен център Rand публикува доклад за новата руска

...
Неотдавна американският аналитичен център Rand публикува доклад за новата руска
Коментари Харесай

Русия може да помете НАТО с ПВО

Неотдавна американският изчерпателен център Rand разгласява отчет за новата съветска тактика за водене на война. На базата на това проучване шведският Комитет по защитата показа своя доклад за повишения военен капацитет на съветската войска. За него разказали специалистите на шведския информативен портал Aftonbladet, представени от warfiles.ru, написа Блиц.

Експертите са уверени, че при положение на спор сред НАТО и РФ съветската армия е способна да овладее самодейността и да премине в контранастъпление. Според тях, в този момент Водоснабдителна система на Русия са ситуирани за най-ефективната отбрана на страната. Постепенната ескалация на НАТО на изток обаче ги подбуди да натрупат мощни не нуклеарни сили, които РФ може да употребява надалеч отвън рамките на страната.

Новата теория на Водоснабдителна система на РФ допуска бърза готовност на силите. Сега съветските сухопътни войски залагат на неголеми бойни съединения с висока боеготовност. Отказвайки се от структурите, основаващи се на огромни неповратливи групировки, Русия реализира свръхмобилна войска, чиито бойци могат мигновено да бъдат трансферирани във всяка точка на страната.

За осъществяване на своите стремителни интервенции Русия употребява елитните си войски: десантни, морска пехота, спецназ и така нататък Те са доста мобилни, само че могат да излязат на бойното поле с танкове и да извършват комплицирани интервенции дружно с другите войски. Освен това РФ интензивно развива своята система за Противовъздушна отбрана, осигурявайки си най-сложната и премислена мрежа за Противовъздушна отбрана в света. При защита съветските сухопътни войски ще бъдат предпазени от въздуха с мощни комплекси за Противовъздушна отбрана. Блокирайки врага във въздуха, Русия ще си обезпечи предимство на земята „ с помощта на превъзходството си в наземна огнева мощ”.

Шведските експерти също по този начин смятат, че Русия има съществено предимство пред западните страни във воденето на заобиколен (артилерийски) огън. „ Докато американската бригада нормално я поддържа един батальон артилерия, съветската постоянно я прикриват два батальона самоходни гаубици и батальон реактивна артилерия” - дава образец коментаторът Никлас Вент. Шведските специалисти са уверени, че военният капацитет на Русия ще е задоволителен да води нахлуване в две посоки по едно и също време, хвърляйки по 15 хилади души във всяко направление.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР