„Неортодоксален беглец“, който избяга от затвора в Колорадо преди 5 години, е заловен във Флорида, твърдят служители

...
Затворник от Колорадо, бягащ в продължение на пет години, е
Коментари Харесай

Затворник от Колорадо, бягащ в продължение на пет години, е бил заловен във Флорида, съобщиха маршалите на САЩ в сряда.

На 1 август заместник-шерифите на САЩ арестуваха 58-годишния Алън Тод Мей в резиденция в луксозен квартал във Форт Лодърдейл, съобщиха служители в съобщение за новините.

Мей беше осъдена на 20 години във федерален затвор през 2012 г., след като беше осъдена за пощенска измама в Тексас, казаха американските маршали.

През януари 2018 г. Мей беше прехвърлена във Федералната поправителна служба Институт в Енгълууд, Колорадо, и през декември 2018 г. беше открито, че е изчезнал. Американските маршали издирваха активно Мей след изчезването му.

Обвинителен акт от юни 2022 г. обвини Мей в 10 обвинения в телеграфни измами и седем обвинения в пощенски измами. В обвинителния акт се твърди, че докато е бил в затвора, Мей е получил повече от 700 000 долара под формата на измамни искове за възнаграждения за нефт и газ, казаха маршалите на САЩ.

През септември 2022 г. маршалите на САЩ помолиха обществеността да помогне за намирането на Мей, предлагайки потенциална награда от до 5000 долара за информация, довела до залавянето му. Съветите започнаха да прииждат. 

Вкл

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР