Неограничените възможности за разговори, мобилен интернет и достъп до гигабитовите

...
Неограничените възможности за разговори, мобилен интернет и достъп до гигабитовите
Коментари Харесай

Отличиха с награда 5G ULTRA мрежата и мобилни планове на А1

Неограничените благоприятни условия за диалози, мобилен интернет и достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA на проектите Unlimited на А1 бяха отличени в влиятелния интернационален конкурс „ Продукт на годината 2022 “. Отличието се връчва въз основата на изследване, извършено от Nielsen International измежду 2000 консуматори в страната. Церемонията за награждаване на спечелилите в състезанието се организира на 20 септември в София.

Майя Раковска, шеф „ Продукти, услуги и роуминг “ в А1 България, разяснява при приемане на премията:„ Наградата от „ Продукт на годината “ е доста скъпа за нас, тъй като показва мнението на хиляди консуматори в България. Влагаме доста старания да предоставяме елементарен и наличен метод за клиентите ни да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA, без ограничавания с проектите Unlimited. Благодаря за признанието от името на целия екип на А1 България. “

Телекомът непрестанно развива предложенията си, с цел да дава опция на повече консуматори да се възползват от преимуществата на 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на събаряне на информацията. Тя към този момент обгръща над 220 града и курорта в страната, а проектите на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички обитаеми места с население над 3 000 индивида. В допълнение към безкрайните минути и мегабайти в България клиентите на Unlimited разполагат и с включени благоприятни условия за диалози и интернет и безвъзмезден достъп до някои от цифровите услуги Select, които да прибавят към проекта си по собствен избор. За да подтиква цифровия метод на живот, А1 дава на всеки клиент на мобилна услуга опция да тества опциите на 5G ULTRA без в допълнение възнаграждение. За в допълнение облекчение до края на месеца А1 обезпечава и подарък смарт телефон Samsung Galaxy A13 5G за всички нови клиенти на един от проектите Unlimited против месечна такса от 20 лв., или половината от общоприетата за първите три месеца.

„ Продукт на годината “ е най-голямата международна премия за нововъведения в артикули и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът се организира допълнително от 45 страни на всички континенти. Други две нововъведения на А1 – цифровият портфейл A1 Wallet и интерактивната телевизионна платформа Xplore TV завоюваха първи места в своите категории през 2020 година.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР