Неочаквано разкритие прави близкият до Ванга изследовател Петър Баков от

...
Неочаквано разкритие прави близкият до Ванга изследовател Петър Баков от
Коментари Харесай

Близък до Ванга учен с разкритие – Тодор Живков е първият българин, видял извънземни!

Неочаквано разобличаване прави близкият до Ванга откривател Петър Баков от Петрич, който повече от 40 години прекарва покрай пророчицата и е създател на няколко книги за нея – Тодор Живков е първия българин, видял извънземни!

Тодор Живков става първия българин, който вижда иноземци и корабите им на Луната, твърди Баков.

Именно от Ванга Баков научава за засиления интерес на Тодор Живков към НЛО.

Бившият първи разказвал на Ванга, че видял на Луната същества, които не наподобяват на индивиди. Те ходели от двете страни на американските астронавти, които кацнали през 1969 година на земния сателит. Лентата със записите му дали от Москва, тъй като там от близо следели американците и мощно се конкурирали във всичко, обвързвано с проучване на Космоса.

„ Американците видяха иноземците първи, а руснаците следяха цялото слизане и стъпване на Луната и му бяха изпратили записите. Дебнеха се едни други. В началото едните мислеха, че оборудванията са на другите, а другите си мислеха назад ”, споделя Петър Баков за Тодор Живков и интереса му към кацането на Луната.

Баков е бил непосредствен и със самия Живков. Затова твърди, че някогашният Първи му показвал фотоси, които получил отново от руснаците и на които се виждали извънземните.

Тато изкарал фотосите от огромен кафяв плик с щемпел „ Строго секретно ”.

„ Аз съм ги видял при него на фотоси. Показвал ми ги е. Това беше много преди 1989 година ”, разкрива Петър Баков.

Той обаче разкрива, че доста бързо самият Тодор Живков е заставен да скрие надълбоко лентата с видеозаписите от кацането на Луната и фотосите. Това става по разпореждане от Москва.

Оказва се, че най-дълго управлявалият България в новата ни история водач напълно не е непознат на тематиката за НЛО и извънземните.

Още след първия полет на индивида в Космоса през 1961 година той стартира да разпитва за Юрий Гагарин. Нарежда на Българска академия на науките да му създадат информация за достиженията в проучване на околоземното пространство. При визитите си в Москва постоянно се интересува дискретно и за галактическата стратегия.

Така последователно комунистическият деспот стига до въпроса има ли живот отвън планетата. Намира метод да разбере повече за това, че и руснаците и американците са основали огромни екипи от учени и военни, които се занимават с тази тематика. Според доближени на Живков, той се дивял на аутопсиите на дребни човечета в американския щат Ню Мексико след злополуката на летяща паница през 1947 година, както и на сходни опити и необикновени срещи в Сибир и Урал.

Американците също скриват надълбоко най-важните детайлности за кацането на Луната.

Първите астронавти – Нийл Армстронг и Едуин Олдрин виждат НЛО и други бази на земния сателит и това е една от най-дълбоко защитаваните секрети на НАСА. Десетилетия по-късно Армстронг въпреки всичко удостоверява истинността на изказванията за НЛО по време на лунното им странствуване, само че не влиза в детайлности.

„ Засекретиха се надълбоко, само че Живков към този момент знаеше доста, от което никой тук си нямаше и хабер ”, кълне се Петър Баков.

Той твърди, че Ванга му споделя по какъв начин НАСА и Москва знаят за НЛО на Луната, само че крият.

„ Ванга споделяше, че ония горе, дето са ги видели американците, са им споделили – дотук. Били високи цели 4 метра. Пазят се единствено първите фотоси, промъкнали се до Земята. После ония всичко като с нож са отрязали, запис, тон, картина. Само Ванга знае що е станало, без да са ѝ прожектирали записите. Знаеше и повече, само че мълчеше. Просто се опасяваше – това познание трябваше да остане недостъпно за хората, с цел да не довлече несгоди и проблеми ”, упорства Баков.

 

Източник – HotArena

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР