Неочаквано приятелство е заформила манекенката и млада актриса Диляна Попова

...
Неочаквано приятелство е заформила манекенката и млада актриса Диляна Попова
Коментари Харесай

Вижте с кого Диляна Попова е първа дружка

Неочаквано другарство е заформила манекенката и млада актриса Диляна Попова с колежката си Елен Колева. От известно време насам двете не пропущат да си пият кафето, а неотдавна дори бяха засечени дружно и на светско мероприятие, видя HotNews.

Познанството сред двете дами датира от преди години, когато са взели участие във фотосесия за родна фешън къща, само че с днешна дата са по-близки от всеки път, настояват осведомени. Двете актриси споделяли съкровени секрети от персоналния си живот и не рядко си изплаквали болката от злощастните си любови.



Близки до двете издават, че в другарските им връзки Елен била мъжкото момиче, което давало кураж и на двете скоро да си намерят нови стойностни мъже, които да ги носят на ръце. Затова и се разбрали постоянно да излизат по заведения, с цел да могат да срещнат половинките си.

Елен Колева от дълго време не се беше появявала на светско празненство. Направи усещане новата й визия. Някои хроникьори означиха, че палавата актриса явно търси резултата да наподобява на италианския пример за секссимвол - Моника Белучи.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР