Неочаквано преди гледане на мярката за неотклонение на шефа на

...
Неочаквано преди гледане на мярката за неотклонение на шефа на
Коментари Харесай

Кристиян Бойков се яви неочаквано в спецсъда, ще свидетелства ли срещу шефовете си

Неочаквано преди гледане на мярката за неотклонение на шефа на „ ТАД груп “ Иван Тодоров в спецсъда дойде обвиненият за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите Кристиян Бойков, написа " Труд ".

Той резервира цялостно безмълвие и не е ясно в ролята на какъв ще взе участие в правосъдното съвещание. Преди дни прокуратурата се закани, че Бойков може да стане очевидец на обвиняването.

Адвокатът му Любен Казанлиев сподели, че няма доказателства за виновността на Бойков. Той също не пожела да изясни каква ще е ролята на Кристиян в гледането на мярката за неотклонение на Тодоров от Апелативния профилиран съд. По думите на юриста Бойков е пристигнал „ от професионален интерес “.

Адвокатът на Тодоров Ина Лулчева сподели, че ще желае той да бъде без мярка за неотклонение, тъй като в решението на първата инстанция се споделя, че няма обосновано съмнение, че той е направил закононарушение, няма заплаха да се укрие и да извърши ново закононарушение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР