Неочакваните обрати са една от причините зрителите толкова много да

...
Неочакваните обрати са една от причините зрителите толкова много да
Коментари Харесай

Шок преди финала на „Ергенът“: сигурната победителка отпада още тази седмица!

Неочакваните обрати са една от аргументите феновете толкоз доста да харесват риалитито „ Ергенът “. А тази седмица нещата ще придобият безусловно фрапантен поврат, тъй като следва да се разделим с една от „ сигурните “ победителки, най-малко съгласно предварителната информация.

Последните две церемонии на розата ще гледаме тази седмица в “ Ергенът „. Защото след тях в имението остават трите девойки, от които Евгени Генчев ще избере двете финалистки за деня на огромния край. А една от тях, както към този момент знаем, ще получи признанието му в обич и предложение за брак.

Тази седмица – на следващия ден и в четвъртък, ще си заминат следващите две мераклийки да бъдат булки на пианиста. Разбира се, за никой няма да е чудно, че една от тях е слънчевата и обичана на феновете Поли. Да, Поли е чаровна, добра и прелестен човек, само че през цялото време личеше, че Генчев гледа на нея единствено като на другарка. Той нито един път не я целуна, нито я предложения на среща.

Поли остана в имението толкоз дълго точно поради непринудения си темперамент и добрина, само че е време да си върви. Шокът обаче ще е другата, която ще бъде натирена от Евгени, тъй като точно тя бе спрягана за победителка – даже името й попада в Уикипедия. И това е Ирина Карабаджак.

 Ергенът и Ирина

Бесарабската българка единствено дето на челна стойка не застана, с цел да се хареса на пианиста и да го съблазни, само че уви. Тя го целуна първа, тя му се натискаше, тя му обещаваше да бъде добра, работлива и вярна, тя направи всички крачки към него, само че ядец – той не поддаде.

Затова и трите останали девойки ще са Микаела, Елена и несъмнено – Валерия Георгиева, на чиято ръка ще се озове и пръстенът на финала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР