Неочакван обрат настъпи в скандала, при който шведският журналист Патрик

...
Неочакван обрат настъпи в скандала, при който шведският журналист Патрик
Коментари Харесай

Обрат в скандала с допинга на Стефка, шведът се шегувал

Неочакван поврат настъпи в абсурда, при който шведският публицист Патрик Еквал разбуни духовете с изказванието си, че Стефка Костадинова е била " натъпкана с допинг " при слагането на международния връх от 209 см в скока на височина, непостижим към този момент 34 години. Еквал през днешния ден върна отговор на bTV.
Той разгласи, че изявлението му е било... смешка и акцентира, че е разискал авансово с юрист какво може да каже и какво не по време на присъединяване си в куизшоуто " Muren " по шведската телевизия SVT.

" Това някаква смешка ли е? Преди два месеца, на 39 години, жена ми умря от рак и останах самичък да се грижа за 7-годишната ми щерка. Може даже да ревизирате в Гугъл ", написа Еквал в отговор на питане от bTV.

" Ако би трябвало да бъда почтен, не разполагам с време да се занимавам с този " случай ", както и заканите, които получих от вас българите по отношение на казаното от мен. Само желая да потвърдя, че не съм осведомен по какъв метод този случай е преведен (приет) в България. "

" Но всичко бе на смешка, защото това е шоу, в което отговаряме на въпроси. В случая за международни върхове в спорта. С моя юрист, както и с този на шоуто, обсъдихме авансово какво мога да кажа и какво не. Всичко бе иронично и на смешка. Никой тук в Швеция, както и феновете на шоуто, не е коментирал тази тематика. Вероятно е било мъчно на вас българските фенове да разберете казаното от мен, и преведено на малко може би не звучи вярно. Но това шоу е на шведски език, за шведи и се излъчва в Швеция ", сподели още Патрик Еквал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР