Необикновена битка с истории между двама от най-обичаните автори на

...
Необикновена битка с истории между двама от най-обичаните автори на
Коментари Харесай

Уникално смешна битка с истории на Мила Михова и Георги Блажев в Plovdiv Event Center

Необикновена борба с истории сред двама от най-обичаните създатели на " Пощенска кутия за приказки " - Мила Михова и Георги Блажев, ще вдигне на крайници публиката в Plovdiv Event Center на 17 февруари от 20 ч.
Прочетете още
" Каним ви на едно четене, за което е наложително да имате 18 години, а по-късно сe настройте за супер смях и истории, от които може и да се изчервите, и да се смутите, и да си кажете " по какъв начин въобще е допустимо това? ", споделят от екипа на Приказките.

Мила Михова позната на публиката с достиженията си на музикална сцена. Сопраното е ученик на Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров ". Учи пеене при изключителната си майка Дарина Такова и при Лукреция Меса – специалист по метода Voice Craft. Била е стипендиант на фондация „ Райна Кабаиванска ” към Нов български университет и на фондация „ Борис Христов “ за Оперното студио в Националната академия „ Санта Чечилия ” в Рим, където специализира при Рената Ското.

През 2015 година дебютира като Фиордилиджи в „ Така вършат всички “ от Моцарт на оперния фестивал „ Опероса “ в Херцег Нови, Черна гора. Изявява се на първо място в чужбина с участия в оперни спектакли и концертна активност. През предишното лято тя бе посетител в спектакъла " Набуко " - част от фестивала Opera Open. В края на януари надареното сопрано тя ще партнира на световноизвесния бас-баритон Сър Брин Терфел със Софийската филхармония.

Мила е известна във виртуалното пространство с умеенето си да написа занимателно и ексцентрично. Постовете ѝ се радват на голям интерес. Освен това дружно с майка си - Дарина Такова, са буйни фенове на красивите сервизи, хубавата храна, обичани другари и приказнокрасивите си домашни котета и куче.

Георги Блажев е известен като панелист в предаването " На кафе " на Нова телевизия. За феновете на хубавите списания, той е прочут като създател в българските версии на Playboy, MAXIM и Men`s Health. Работил е като ефирен редактор в предаванията „ Стани богат “, „ Фермата “ и „ Мастършеф “.

Автор е в плана „ Пощенска кутия за приказки “. През 2017 година излиза книгата му „ Произход на типовете “. През 2019 година има премиера спектакълът му „ Мило, блъснах колата “. През 2021г. излиза втората му книга “И заживели афектирано ”.

Блажев живее с пловдивчанката - актрисата Ива Папазова. Наскоро двамата станаха родители и не пропущат да споделят в обществените медии вълнуващи мигове от новото си всекидневие.

Чрез постовете си и историите в инстаграм и фейсбук, Гьорги Блажев също е измежду любимците на онлайн читателите, които ежедневно забавлява със занимателно наличие.

Рlovdiv Event Center отваря порти за настаняване на публиката още в 19 ч.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР