Необикновен ден: Фаталното число сбъдва мечти за едни, а вещае

...
Необикновен ден: Фаталното число сбъдва мечти за едни, а вещае
Коментари Харесай

Необикновен ден: Фаталното число сбъдва мечти за едни, а вещае неволи за други

Необикновен ден: Фаталното число сбъдва фантазии за едни, а вещае несгоди за други. Това предсказва хороскопът за днешния 13-ти ден от месец февруари. Какво още са ви подготвили звездите за през днешния ден, вижте:
Хороскоп за вторник, 13 февруари 2024ОвенВие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре – отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.
Телец
Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижтете, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.
Близнаци
Днес бъдете деликатни и не бързайте, когато би трябвало да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните усеща. Може много крепко да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в следствие да попаднете в доста глупава и ужасно неловка обстановка. По-добре е във всичко да демонстрирате успокоение и безчувственост. Не би трябвало да мислите, че по подобен метод изпускате единствения и несравним миг за пояснение – той още не е настъпил.
Рак
Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще се коства, че по някакви аргументи не го обичате задоволително. Постарайте се да му докажете противоположното по всички вероятни и невъзможни начини. Покажете му, че не е прав, и че Ви е обичан както никой различен. Това в единствено и само по Вашите сили.
Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден изключително ще му се желае, да Ви стане по-близък и безценен. За да реализира тази своя цел, той няма да пожали нито сили, нито време, нито нерви – освен своите, само че и Вашите. Постарайте се, да се отнесете към неговата демонстрация на самодейност с схващане, въпреки че това няма да бъде елементарно.
Везни
Предстои Ви един не доста комплициран ден. Даже повече ще се развличате, отколко да се трудите. Като цяло през днешния ден ще имате почивен ден. Цялата неприятна работа ще се прави от Вашата втора половинка и би трябвало да се каже, че ще се оправи с нея превъзходно. Може да се каже, че Вие няма да взимате присъединяване в това…
Скорпион
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения – също…
Стрелец
Предстои Ви един много прочувствено претрупан ден. Много удобно ще Ви въздейства водата. Не е наложително да се къпете, задоволително е, да я погледате. По-добре, несъмнено, в приятна компания.
Козирог
Днес Вашият обичан човек ще Ви приказва парадоксални неща. И то в по-голямата им част – за себе си. Възможно е 90% от тези неща да бъдат подбудени от желанието му да Ви шокира, порази, удиви и да ангажира Вашето внимание. Но парченце истина в думите му въпреки всичко ще има…
Водолей
Денят дава обещание да бъде забавен и прелестен. Ще съумеете да удържите победа над личните си недостатъци и ще се справите с това, което по-рано Ви се е коствало непостижимо. Особен мотив за горделивост ще имате, в случай че напоследък нещата Ви не са „ вървели ” и е имало заплаха да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане неусетно. Необходима Ви е изясненост в контактите. За страдание, интуицията може да Ви подведе, тъй че би трябвало доста деликатно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.
Риби
Предстои Ви ден за интензивно другарство, което ще Ви залее с цялостен поток вести. Те толкоз ще Ви натоварят, че, заради липса на неспособност да обмислите всичко за малко, ще Ви се коства, че денят е на вятъра изгубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези дами, които имат корав темперамент и мъжки метод към живота. Не би трябвало да се дразните, в случай че родителите Ви проявят непотребен интерес към Вашата личност. Намеренията им са положителни, въпреки че от Ваша страна е допустимо да започе скандал. Отклонете диалога.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР