Необичайното топло начало на февруари ни накара да прибегнем по-рано

...
Необичайното топло начало на февруари ни накара да прибегнем по-рано
Коментари Харесай

Съвети за перфектно тяло от Златка Димитрова! Как да влезем във форма за лятото?

Необичайното топло начало на февруари ни накара да прибегнем по-рано от предстоящото към всевъзможни тактики за намаляване, стягане и подготовка за лятото. А у нас един от хората, на чиито препоръки за спортно тяло можем да се доверим, е Златка Димитрова.

Виж още: Глория видя къде океанът и небето стават в едно! С обичания са в парадайса!

В поредност въпроси и отговори на свои почитатели Златка даде скъпи препоръки за всички, които са на вълна " намаляване ". Каква е тайната на съвършеното тяло съгласно Златка Димитрова? Ами, доста " просто " - воля, диета и тренировки. 

Виж още: Алисия за първи път намерено за мъжа до нея! Съдбата ги събрала посредством... злополука

Самата Златка тренира 6 пъти седмично, като не прави кардио всякога. Има обособен ден, в който тренира стомах, тогава прави и кардио.

Виж още: Галена - в хотела на звездите във Венеция, снима провокативни, само че доста стилни фотоси

Що се отнася до храненето, Златка сега не брои калориите, които приема, само че се храни прецизно и без отклонения, защото май се готви за съревнование. Това стана ясно от отговор на въпрос дали си разрешава да яде пица. Е, преди си е разрешавала, само че в близко бъдеще няма да яде. 

Златка беше безапелационна и по въпроса с часовете за хранене. По думите ѝ няма значение по кое време е последното хранене, а какво е. И даде образец: една торта на обяд е по-вредна от 3 яйца тъкмо преди сън.

Плеймейтката призна, че не употребява фетбърнъри, а само L-carnitine и то единствено 2 месеца, до момента в който смъква мазнини. В момента тя тежи 64 кг. при растеж 177 см. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР