Необичайно хоби разкри един политик, който пропуска вече няколко парламента.

...
Необичайно хоби разкри един политик, който пропуска вече няколко парламента.
Коментари Харесай

Политик показа неизвестна страна от живота си

Необичайно занимание разкри един политик, който пропуща към този момент няколко Народното събрание. Председателят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева показа в Народното събрание фотоизложбата си " Родопите оттатък познатото ".

Нейният сътрудник, който оглавява 49-ото Народно заседание Росен Желязков откри експозицията и означи, че това е нетрадиционно събитие, което разкрива ръководителя на 44-ото Народно събрание в друга светлина. По думите му изложбата дава опция да забележим през погледа на Цвета Караянчева, през нейната психика хубостите на Източните Родопи. Всички тези запечатани моменти са опция да открием непознати места, само че и да погледнем индивида от различен ъгъл, уточни той. Благодаря за прелестните снимки, за вдъхновението и романтиката, с които ни зареждат, сподели Желязков.

Председателят на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева означи, че изложбата включва снимки на по-непознати, само че забавни и магнетични места и за това експозицията се споделя " Родопите оттатък познатото ". Аз пребивавам в най-прекрасната планина в България – уютна, пъстра, усойна, мистична, акцентира Караянчева. Тя уточни, че за нея е привилегия да покаже Родопите през очите на човек, който в никакъв случай не си е тръгвал от тази чудна земя, чиято магия се въплъщава от родопската каба гайда. Председателят на 44-ия парламент цитира думите на Иван Вазов: " Който не е видял Родопите през живота си, той не е видял България ".

Цвета Караянчева означи, че фотосите не са професионални и включват обекти от другите общини на област Кърджали, написа " Труд ". Моята цел е да покажа какъв брой обичам Родопите и да накарам всички вие да се влюбите, акцентира тя. Ако най-малко един от вас откри в експозицията причина да пристигна до Кърджали, значи моята задача е изпълнена, съобщи ръководителят на 44-ото Народно заседание.

В края на месеца по покана на евродепутата Асим Адемов изложбата ще бъде показана в Европейския парламент в Брюксел, а след това ще бъде показана на разнообразни места в страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР