Необичайни скокове в нивото на кислорода, регистрирани на Марс …Колкото

...
Необичайни скокове в нивото на кислорода, регистрирани на Марс …Колкото
Коментари Харесай

Необичайни скокове в нивото на кислорода, регистрирани на Марс

Необичайни скокове в равнището на кислорода, регистрирани на Марс …Колкото повече се учи Марс, толкоз по-необичайни неща се откриват. Може би най-голямата мистерия на Марс е дали е имало живот там в предишното и може би го има и в този момент (HiddenTruth.site).Друга част от този пъзел, е пуснатото неотдавна прессъобщение на НАСА, в което се разказва необикновената смяна в наличието на О2 в атмосферата на Марс.По-рано, учените от НАСА откриват, че равнището на метан на Марс се покачва и спада по друг метод от откритото преди. Метанът, сходно на кислорода, е “биологичен ” газ, т.е., той е непряк артикул от виталната активност на живите организми.

 1 - Необичайни скокове в равнището на кислорода, регистрирани на Марс
Миналата година, роувърът Кюриосити (Curiosity) откри, че равнищата на метан в атмосферата на Марс варират според от сезона. Той се усилва през лятото и понижава през зимата. Също по този начин, от време на време са налице необикновени скокове нагоре.Това изобретение, в композиция с избрани органични частици, открити в марсианската почва, накара доста хора да издигнат вежди ненадейно. Настоящото изобретение с кислорода, в допълнение убеждава, че на Марс наподобява има живот.
Учените от НАСА откриват, че кислородът на Марс, сходно на метана, също се “държи ” необичайно. Той също от време на време има внезапни скокове и по същия метод, най-голямата централизация на О2 се натрупва през лятото.Това изобретение вършат учените работещи с Кюриосити, въз основа на данни от последните три години на наблюдаване в региона на кратера Гейл.Четете още: Д-р Гилбърт Левин е уверен, че животът на Марс е открит още през 1976 г.Учените проучват данните, събрани от роувъра и откриват, че други атмосферни газове на Марс понижават и нарастват. Нивото на О2 обаче се държи ненормално. През пролетта и лятото то се покачва до 30 % и единствено през есента пада до изчислените правила.

 2 - Необичайни скокове в равнището на кислорода, регистрирани на Марс
Някои учени от НАСА са уверени, че повода е “нещо ” биологично.Мелиса Трейнър, планетарен откривател в Центъра NASA’s Goddard Space Flight Center и един от създателите на Доклада, споделя следното: “Ние се борим да намерим пояснение за това. Фактът, че държанието на кислорода се трансформира всеки сезон, ни кара да мислим, че това не е динамичността на атмосферата. Трябва да има някакъв химичен източник на това и към момента не можем да го намерим. ”Както бе упоменато нагоре, както метанът, по този начин и кислородът са биологични производни, само че има и доста от тях в марсианската почва. Някои учени са сигурни, че повода за скоковете в техните равнища е повече геоложка, в сравнение с биологична, само че даже те към момента не могат да обяснят тази причина по логичен метод.Тимоти Макконъси, съавтор на Доклада за това изобретение декларира: “Все още не сме в положение да идентифицираме процеса, който би създал такова количество О2, само че считаме, че нещо се случва в горните пластове на почвата и тези промени са сезонни. ”Междувременно, Мелиса Трейнър категорично прикани „ всички умни хора, които се интересуват от това “, да им оказват помощ да дефинират източника на тези скокове на кислорода.Един от уфолозите към този момент е направил догатката, че евентуално напролет, на Марс се разсънва “нещо ”, което “зимува ” през есента и през цялата зима.Това е “нещо ” живо и точно то усилва кислорода с 30 %.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР