Необичайна журналистическа седмица очаква зрителите на NOVA в Черешката на

...
Необичайна журналистическа седмица очаква зрителите на NOVA в Черешката на
Коментари Харесай

Журналистката Лора Инджова показва мъжа си

Необичайна журналистическа седмица чака феновете на NOVA в " Черешката на тортата “.

Петима от изявените публицисти на медията ще тестват потвърдения си професионализъм, само че този път в кулинарията. Добри вести от началник Манчев ще чакат водещата на утринния блок " Твоят ден “ по NOVA NEWS Лора Инджова, репортерът на Новините на NOVA Благой Цицелков, интернационалният редактор Яна Николова, кореспондентът на малкия екран в Париж Петя Желева и създателят на рубриката " Пълен парадокс “ в " Здравей, България “ Румен Бахов.

Начало на журналистическата седмица ще сложи Лора Инджова. Очарователната водеща на утринния блок на NOVA NEWS - " Твоят ден “, ще разкрие топлината на своето фамилно огнище в дословния и метафоричен смисъл с изкусително меню. В края на вечерта впечатляващите ѝ кулинарни търсения ще приключат към огъня в градината, където към компанията ще се причисли и обичан човек със специфична музикална изненада. 

Hotnews.bg напомня, че Инджова се омъжи през есента на предходната година за Димитър Нойков. Той е водещ със сериозен опит, като 15 години е работил като миниджър за HBO, а в този момент към този момент се труди за Warner Bros. Discovery като шеф продажби. Едновременно с това е разпален авто кореспондент.

 Във втората вечер амбициозният кореспондент Благой Цицелков ще усили залога за спечелването на почетния плакет с изискани италиански предписания. Със съвършена точност към детайла журналистът на NOVA ще подсигурява незабравимо преживяване за гостите и феновете. Приятната изненада от уменията на Благой Цицелков в кухнята ще бъде гарнирана с любопитни фамилни истории, измежду които и тази за какво избира да тръгне по пътя на публицистиката.

В сряда интернационалният редактор Яна Николова, отразявала евроизборите непосредствено от залата на Екологичен потенциал в Брюксел, ще сътвори запаметяваща се родопска кулинарна история. Журналистът, чиято специалност през годините води до доста и даже рискови точки по света, ще показа със феновете своята скъпа сбирка от нетрадиционни сувенири и печатни издания. Сред тях е и специфична рисунка от украинско дете, олицетворяваща войната.

Незабравима вечер в Старинен Пловдив ще провежда кореспондентът на NOVA в Париж Петя Желева. Умелото ѝ френско меню ще бъде поднесено в къщата-музей на Хаджи Алеко. Въпреки богатия ѝ професионален опит, присъединяване на Петя в " Черешката на тортата “ ще поведе класацията ѝ от персонални провокации. Извън всякаква логичност ще се окаже, че Петя Желева, която е шампионка по офроуд и любителка на високите скорости, изпитва боязън от самолетните полети.

Не вечеря, а паметен кулинарен театър ще приготви Румен Бахов, прочут с рубриката си " Пълен парадокс “ в " Здравей, България “. 

Семплите му предписания ще разкрият многообразното благосъстояние на родното Черноморие, опазването и популяризирането на което е приел за своя персонална идея. Наздравици с морска вода, предястие със сурови миди и отровна риба в чиниите, са единствено част от сензационните вести в последната кулинарна емисия от седмицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР