Необходимо е Македония да влезе в ускорения процес на присъединяване

...
Необходимо е Македония да влезе в ускорения процес на присъединяване
Коментари Харесай

Мицкоски поиска бърза писта за ЕС, отговориха му: Спазвайте Преспанското споразумение

„ Необходимо е Македония да влезе в ускорения развой на присъединение към Европейски Съюз ", съобщи ръководителят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, дружно със заместник-председателя Тимчо Муцунски, на среща с посланика на Германия Петра Дрекслер.

„ Също по този начин и да се форсира икономическото развиване и да се усъвършенства виталният стандарт на жителите “, добави той.

На срещата Мицкоски е показал уговорките, които ВМРО-ДПМНЕ ще има като бъдещо държавно управление, а точно европейска интеграция, ускорено икономическо развиване и битка с престъпността и корупцията.

Преди няколко дни немският дипломат акцентира в изказване за македонските медии, че ще бъде значимо дали бъдещото държавно управление ще продължи ясната стратегическа тенденция във външната политика на страната и дали ще реализира уверено и надеждно нужните стъпки по пътя към Европейски Съюз.

„ Споразумението от Преспа е обвързващо съглашение съгласно интернационалното право. Северна Македония е ангажирана с него “, уточни Дрекслер, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР