Ненчо Балабанов официално показа новото си гадже. Тя се казва

...
Ненчо Балабанов официално показа новото си гадже. Тя се казва
Коментари Харесай

Младото гадже на Ненчо Балабанов печели повече от него

Ненчо Балабанов публично сподели новото си гадже. Тя се споделя Катрин Русева и е 13 години по-млада от артиста, само че разликата  във възрастта не е спънка за любовта им.

Актьорът показа няколко сантиментални фрагмента от последната им сантиментална отмора в Дубай. Снимките получиха доста положителни мнения и пожелания от почитателите на комика в обществената мрежа

Катрин няма нищо общо с шоубизнеса, само че работи добре платена работа, даже пчели повече от известното си гадже. Тя е търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании.

От шест години предлага баварци на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати.  Любовта й към колите се заражда още в  ранна детска възраст, когато стартира да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, писа „ Галерия “.  Иначе е приключила УНСС и приятелите я дефинират като доста амбициозна.

Това е втората обществена връзка на Балабанов певицата Йоана Драгнева. Двамата се разделиха преди шест години поради нежеланието му да се ожени за нея. Ненчо има 16-годишен наследник Богомил от единствения си брак с по-възрастната от него преподавателка по музика Ралица, с която са разведени от дълго време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР