Ненчо Балабанов е във вихъра на плажните страсти и въпреки

...
Ненчо Балабанов е във вихъра на плажните страсти и въпреки
Коментари Харесай

Ненчо сваля мацки на 40 градуса - slava.bg

Ненчо Балабанов е във вихъра на плажните пристрастености и макар високите градуси, се е развихрил като за международно в свалките по родното Черноморие. Причината артистът да е толкоз деен даже и на 40-градусова горещина е новия сезон на комедийната поредност на "Ол Инклузив ", предавана в ефира на Нова телевизия, който ще започва тази есен.

 undefined

Ненчо се опитвал да задоволи всички прищявки на колежките си в жегата – екранната му половинка Елена Атанасова и София Маринкова, само че не постоянно това му се отдавало, настояват очевидци.

Камерите са ситуирани на плажа в Албена, където цяла седмица температурата не пада под 40 градуса. За да избегнат високите температури, актьорите стават в тъмни зори, само че все пак към този момент всички са изморени и изнервени. Екшънът за повторно се случва край морето, откакто първият сезон беше сбъднат в Лозенец.

 undefined
Сега въпросът е дали Любен Кънев ще се появи в четвърти сезон или е почнал да обикаля кастингите из западна Европа, както правеше до старта на "Ол Инклузив ", написа "Стандарт "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР