Ненаситната селянка превъзходна от Крушовица и Ристьо от Дувара на

...
Ненаситната селянка превъзходна от Крушовица и Ристьо от Дувара на
Коментари Харесай

НЕНАСИТНАТА СЕЛЯНКА ПРЕВЪЗХОДНА ОТ КРУШОВИЦА И РИСТЬО ОТ ДУВАРА НА БОКО СЕ ДОГОВОРИЛИ НА ЛЕВИЯ БРЯГ

Ненаситната селянка превъзходна от Крушовица и Ристьо от Дувара на Боко плеснали с ръце и се договорили на левия бряг. Където Кокорчо на Простото Киро лови шарани.

Ненаситната селянка от Крушовица е подготвена не себе си, не партията си, а всичко и всички да затрие, с цел да продължи да лапа от Властта.

Договорката и на левия бряг с Кокорчо значи единствено едно – че приема изгонването на съветските дипломати, деяние против което другояче селяшки пискам и неспособно употребява като дърварски пиар.

Важното е оръжието за Украйна да лети, а тя и нейния Калоян да пълнят гуши.

Ристьо и джуджето му военачалник пък, тъй като ще ни депутинизират, само че като първи плашипутарници още не са и помирисали фронта в Украйна, и те компактно зад Измамниците крадливи, които чакат само големите кинти от „ Планът за възобновяване “, с цел да ги откраднат. Другото им е през … амфетамина.

Изобщо подобен ташак е целия тоя левандурски следващ лагер, който отново ще ни ръководи, че не можеш да смогнеш да преброиш измекярите – измекяр до измекяра…

Някои споделят, дано, дано да има държавно управление от същите идиоти, че зимата да бъдат пометени от огладнелия народ. Ако питате нас – народ няма, тъй че никой никого няма да опустоши. Селяндури, харвардски, сякаш де, измамници и десносектанти психопатийни ястреби ще гепят каквото още съумеят, ще ви турнат маските и ограниченията от септември и дори и няма духате супата, тъй като Кокорчо към този момент е духал на който би трябвало, както и ще е издухал всички кинти в незнайна посока.

През цялото това време прокуратура, служби и всевъзможни там „ органи “, ще бъдат командарени от мошениците на „ смяната “, заедно с Лена Общата, назобени с амфетамини, и американската колония България ще продължи да вони непоносимо на мръсна развратница, с която ще си бърше задника следващият американски дипломат.

Бягайте! Който има каквато и да е опция да се разкара от тоя кенеф, продаден от предателите продажни български управници, да го направи!

Тук е към този момент територия единствено за зомбита. Made in USA.

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР