Немският Кайзерслаутерн изпрати благодарствено писмо до Етър в отговор на

...
Немският Кайзерслаутерн изпрати благодарствено писмо до Етър в отговор на
Коментари Харесай

Германски легендарен клуб прати поздравително писмо до Етър

Немският Кайзерслаутерн изпрати благодарствено писмо до Етър в отговор на плакета, който великотърновския клуб прати във връзка на 30-ата годишнина от паметния мач сред двата тима за КЕШ. " Лаутерите " изпратиха и фланелка на " алените дяволи " с подписи на всички футболисти от сегашния отбор.

" Уважаеми господин президент Куздов, доста благодаря за писмото Ви във връзка 30 годишнината от срещата сред ФК " Етър " Велико Търново и 1.ФЦ " Кайзерслаутерн ". Двубоят за Европейската купа беше специфична чест и за двата клуба и начало на едно почтително другарство. В допълнение към спортното предизвикателство, футболът има огромен принос за взаимното съгласие и свързващия разговор сред хората в Европа. Много сме горди, че нашите български другари пазят хубавите мемоари от играта преди 30 години.

За страдание, трябваше да се борим против действителна низходяща наклонност през последните години, само че сега имаме оправданата вяра да можем още веднъж да надградим върху по-добри спортни дни.

От името на Кайзерслаутерн желаем на Вашия клуб ФК Етър Велико Търново триумф в бъдеще - изключително в сложните времена белязани от рестриктивните мерки на ковид ", се споделя в писмото до президента на Етър Деян Куздов, подписано с най-хубави пожелания от президента на " лаутерите " Райнер Кеслер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР