Немските шофьори имат самопреценка за хвалене. Това е резултат от проучване

...
Немските шофьори имат самопреценка за
хвалене. Това е резултат от проучване
Коментари Харесай

Германците смятат, че са добри шофьори!

Немските водачи имат самопреценка за хвалене. Това е резултат от изследване на изпитващата немска организация KÜS. Най-малко 92 % споделят, че имат вяра, че са добри водачи, 93 % че имат под контрол критични обстановки в придвижването. 86 процента отхвърлят изказванието, че лесно се разсейват по време на шофиране, а 77 процента биха предпочели да вземат волана в свои ръце, в сравнение с да бъдат возени.

80 % от водачите са на мнение, че системите за подкрепяне на лидера не могат да заменят техния опит като шофьори. Независимо от това, значението на дребните механически помощници се приема. 79 % споделят, че те правят шофирането по-безопасно, 80 % признават плюса в комфорта.

Ако попитате водачите на коли кои системи за подкрепяне на лидера намират за най -важни, датчиците за паркиране са начело. Асистентът за спешно прекъсване, автоматичният надзор на светлината и асистентът за промяна на лентата, наблюдението на слепи зони следват в класацията за известност. От друга страна, има малко търсене на система за тестване на алкохол и приложението за търсене на място за паркиране. Що се отнася до мултимедийното съоръжение, водачите се грижат на първо място за безопасността.

Списъкът на най-важните системи включва с 82 % самопризнание автоматичното местоположение и уведомяването на спасителната работа след случай. Следват навигационните системи, които позволяват настоящо и безопасно избягване на тапите чрез интернет връзка (78 процента). Гласовият контрол (47 процента), системите за търсене на място за паркиране (46 процента) и предният екран (35 процента) се смятат за по-малко значими.

63 % от интервюираните удостоверяват, че твърде доста технологии в интериора биха разсеяли водачите. 58 % са на мнение, че техническият прогрес в автомобилите повишава сигурността по пътищата като цяло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР