Немски овчарки разкъсаха смъртоносно домашно куче, изведено на разходка от

...
Немски овчарки разкъсаха смъртоносно домашно куче, изведено на разходка от
Коментари Харесай

Немските овчарки на Лечков нападнаха хора и разкъсаха кучето им

Немски овчарки раздраха смъртоносно домашно куче, изведено на разходка от стопанина си. Агресивните животни са благосъстоятелност на Йордан Лечков и били пуснати от него, с цел да охраняват зона, отдадена на концесия до градския стадион в Сливен.

„ Съжалявам за случилото се. Истината е по средата. Това е концесия, която е затворена. Тук на 200 метра има парк, където е неразрешено се разкарат кучета. На 100 метра има особено ограден парк за кучета. Тези хора всяка вечер е всеки ден минава тук и знаят, че ние разполагаме и гледаме кучетата на осем години към този момент. Те са на наша територия. Както загатнах, това е концесия, имаме права и отговорности. Оградено е, както се вижда, на всички места. Може да извършите инспекция. Евтини сензации се търсят, тъй като към този момент на мен ми омръзна да се занимавам с едно и също нещо “, разяснява Йордан Лечков, който е някогашен кмет на Сливен.

„ Всеки ден хиляди деца минават отсам. Тези кучета са социализирани “, добави той.

„ Преди две вечери се разхождаме със брачната половинка ми в парк „ Юнак “. На това място бяхме нападнати от две нападателни кучета без намордници, въпросните немски овчарки, които излязоха от централния вход. Те нападнаха нас, само че раздраха нашето куче Арчи “, сподели Христо Халачев.

„ Съжденията на Лечков ни връщат през 90-те години. Голямото куче да изяде дребното и дребният човек да бъде смачкан. Нека общината и виновните органи да ревизират концесионерът притежател ли е на обществените парцели. Той да се държи като притежател, да ни гони и ние да сме отговорни, че сме станали жертва на експанзията на неговите животни “ добави Халачев.

„ Това е концесия от 20 години. Това, което не може да се употребява, господин Лечков е трябвало да го огради. Не съм осведомен с концесионният контракт, ще правим инспекция “, разяснява Румен Иванов, зам.-кмет на

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР