Немалко хора са самотни и искат да намерят сродната си

...
Немалко хора са самотни и искат да намерят сродната си
Коментари Харесай

Пет начина, чрез които ще намерите сродната си душа

Немалко хора са самотни и желаят да намерят сродната си душа. Надяваме се, че тази публикация ще помогне най-малко малко в вярната посока. Ние с наслада я споделяме с вас. Стискаме палци при търсенето! 
1. Разберете какво в действителност желаете.
 Десет метода да притеглим противоположния пол Десет метода да притеглим противоположния пол
Не е суетност желанието ни всички да се обръщат след нас по улиците. Независимо от възрастта и фамилното ни състояние, инстинктивно всички...
Всяка несполучлива връзка в предишното ви е дала улики за това, какво желаете от идеалния си сътрудник. Проблемът е, че доста хора се концентрират върху отрицателното, вместо върху позитивното. Например, като казвате, че не желаете мъж, който „ слага работата си преди връзката “, вие се фокусирате върху мъж, който слага работата преди любовта и това е желанието, което неумишлено изпращате посредством вашата сила. Добрата вест е, че в случай че знаете какво не желаете, знаете какво желаете. Вашата мощ да създавате се крие във вашата дарба да избирате мисли, които са позитивно ясни, с цел да можете да кажете на Вселената тъкмо това, което желаете.  Можете да разберете дали вашето удостоверение е позитивно или негативно по метода, по който ви кара да се чувствате. Ако ви кара да се чувствате отлично, това е позитивно. Ако ви кара да се чувствате зле, това е негативно. Това е толкоз просто. Ако откриете, че мислите отрицателни мисли, просто ги обърнете и започнете да се фокусирате върху позитивните. Веднага ще се почувствате по-добре и ще бъдете в сходство с любовта.
2. Мечтайте за любовта, която желаете.
Ако сте подготвени за обич, едно от най-хубавите неща, които можете да извършите, е да се изгубите в фантазиите си за съвършения си сътрудник. Докато си представяте идеалния си сътрудник, Вселената получава тези изображения като знаци за това какво да създадете в живота си. Във вашето въображение можете да създавате и подобрявате мечтаната от вас връзка, до момента в който тя дава отговор на вашия най-голям блян. След като имате този съвършен облик в мозъка си, преигравайте го още веднъж и още веднъж, до момента в който един ден не откриете, че в действителност го живеете. Силата на въображението ви е неудържима и може да преобрази любовния ви живот.
3. Влюби се в себе си.
Не можете да очаквате някой различен да се влюби във вас, в случай че не сте влюбени в себе си. Когато се осъждаме или подлагаме на критика, ние изпращаме сила, която отблъсква другите. Самокритиката е негативна сила, която ще отблъсне евентуалните сътрудници. От друга страна, любовта към себе си е привлекателна и притегля евентуални сътрудници. Направете лист с 10 характерности, които обичате за себе си, и поставете този лист там, където можете да го виждате всеки ден. Всъщност няма значение какво е в листата, стига елементарно да поражда положителни усеща, които изпитвате към себе си. Колкото повече се фокусирате върху това, което обичате в себе си, толкоз повече обич към себе си ще изпитате. Други ще се влюбят и в теб, просто тъй като е ужасно да си към хората, които обичат себе си.
 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви 5 лесни метода за привличане на обич в живота ви
Любовта от време на време ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме шанс и какъв брой още ще би трябвало да чакаме, с цел да се появи верният за н...
4. Кажете не на ревността.
Естествено е да се усещаме ревностни, когато забележим някой да изпитва нещо, което желаем и нямаме, само че ревността в действителност ще попречи на любовта да идва при вас. Ревността е отрицателна страст и ще отблъсне това, което желаете. Вместо да се чувствате ревностни, разберете, в случай че виждате някой различен да живее вашата фантазия, вашата фантазия се доближава.
 Вместо да ревнувате, празнувайте любовта, която виждате, и благославяйте всички любовни взаимоотношения, на които сте очевидци. По този метод казвате на Вселената да ви донесе малко от това.
5. Откажете да се отказвате.
Причината номер едно, заради която Законът за привличането не работи, е, че хората се отхвърлят, преди да им бъде изпълнено желанието. Това е като да поръчате вкусна храна и да излезете от сладкарница, преди да дойде поръчката ви. Поръчката върви, само че в случай че към този момент не сте в сходство с нея, ще пропуснете. Що се отнася до любовта, хората се разочароват, когато срещите им не дават отговор на упованията им и не виждат доказателства, че същинската обич идва. От отчаяние или боязън да не бъдат разочаровани, те се отхвърлят, без да знаят какво са пропуснали.
 7 метода да привлечете нова обич в живота си 7 метода да привлечете нова обич в живота си
Понякога си мислим, че любовта ни е не запомнила и все ни подминава, до момента в който един ден не се окаже, че ние не вършим задоволително, с цел да я при...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР